Norite ir patys išbandyti šį žaidimą? Tiesiog paspauskite šią nuorodą.

Iškart perspėjame, žaidimas reikalauja daug kantrybės ir susikaupimo. Išlaikyti reikiamą trajektoriją yra labai sunku, bet ir tuo pačiu įdomu.

Pasak „SpaceX“, nors šis treniruoklis ir nėra 100 proc. toks pats su kokiu dabar treniruojasi „Crew Dragon“ astronautai, bet skirtumų yra labai mažai.

Įdomus faktas: „Crew Dragon“ kapsulė iš tikrųjų gali automatiškai prisijungti prie TKS. Tai jau buvo sėkmingai išbandyta pernai metais. Tąkart kapsulėje astronautų nebuvo.

Visgi, astronautai turi būti 100 proc. pasirengę bet kada perimti valdymą į savo rankas, tad ilgų ir alinančių treniruočių čia neišvengsi.

Mėnulis

Šis žaidimas pristatytas likus vos kelioms savaitėms iki daugelio taip laukiamo įvykio, kai „SpaceX“ ir NASA pagaliau link TKS paleis pirmąją „Crew Dragon“ astronautų įgulą.

Tai bus istorinis įvykis ir reikėjo laukti beveik 10 metų, kol vėl iš JAV teritorijos į kosmosą skris astronautai. Tai bus pirmasis žmonių skrydis į kosmosą iš JAV teritorijos nuo 2011 metų, kai darbą baigė Šatlai.

„Šis skrydis yra unikali užduotis. Reikia priartėti prie kosminės stoties [TKS], skristi labai arti, o po to lėtai prie jos prisijungti. Tai šiek tiek skiriasi nuo to, ką iki šiol matėme“, - remdamasis futuristine „Crew Dragon“ sąsaja tvirtino NASA astronautas Bobas Behnkenas.

Bobas Behnkenas, drauge su Doughu Hurley, bus pirmieji „Crew Dragon“ astronautai. Nekantriai laukiame šio mėnesio paskutinių dienų, kai vyrai ir turėtų pradėti istorinį skrydį.