„Šis pripažinimas yra itin reikšmingas visai mūsų komandai. Siekiame ne tik užtikrinti geriausią ryšio kokybę savo klientams, bet ir, žvelgdami į ateitį, priimame taršą mažinančius sprendimus“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

„Tele2“ įsipareigoja savo veikloje vadovautis tik aukščiausiais tvarumo kriterijais.

Operatorius naudoja 100 proc. iš atsinaujinančių šaltinių pagamintą elektros energiją ir kompensuoja likusias šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisijas. Tai leidžia bendrą išmetamo anglies dvideginio kiekį sumažinti daugiau kaip 90 proc. arba iki 45 000 tonų per metus.

Neutraliu klimatui operatorius pripažintas remiantis pasauliniu Šiltnamio efektą sukeliančių dujų protokolu, įgyvendinus korporacijoms taikomus standartus (angl. GHG Protocol Corporate Standard).

Neseniai „GSMA“ ir „Carbon Trust“ atliktoje apklausoje pastebėta, kad mobilaus ryšio technologijų sukuriamas teigiamas poveikis pramonės sritims gali būti iki dešimties kartų didesnis nei mobiliojo ryšio tinklo tiesiogiai sukuriamos emisijos.

Taip pat šiemet „Tele2“ pripažintas tvariausiu mobiliojo ryšio operatoriumi Lietuvoje. Tvariausių įmonių reitingas kasmet sudaromas vienos didžiausių nepriklausomų tyrimų bendrovių Europoje „Sustainable Brand Index TM“ (liet. Prekių ženklo tvarumo indeksas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)