„Pranašumą suteikiantis greitis“ – taip būtų galima išversti naujojo „OnePlus 8“ serijos šūkį „Lead with speed“, rašoma pranešime spaudai. Tačiau šie telefonai suteikia kur kas daugiau nei greitis: pradedant ekranu, baigiant kamera ir procesoriumi, jie prilygsta ar net lenkia kitų gamintojų aukščiausios klasės telefonus. Ne veltui technologijų apžvalgininkai juos kartais tituluoja „flagmanų žudikais“, – sako „Telia“ telefonų kategorijos vadovė Rimantė Marcišauskienė.

„OnePlus 8“ ir „OnePlus 8 Pro“ telefonus jau dabar galima užsisakyti iš „Telia“, o lygiai po savaitės, balandžio 21 dieną, prasidės ir oficiali jų prekyba. Abu telefonai siūlomi su 8 GB darbinės ir 128 GB nuolatinės atminties. Onikso juodos spalvos „OnePlus 8 Pro“ kainuoja 899 eurus, o ledyno žalsvos „OnePlus 8“ – 699 eurus.

Naujojoje serijoje pirmu smuiku groja „OnePlus 8 Pro“, nuo kurio berėmio 6,78 colio (17,2 cm) įstrižainės QHD+ raiškos ekrano nesinori atitraukti akių, o dėl 120 Hz atnaujinimo dažnio kiekvienas prisilietimas perteikiamas itin tiksliai.

„OnePlus 8“

Telefono nugarėlėje įsitaisiusi galinga 48 MP raiškos keturių objektyvų kamera fiksuoja gyvas, detalias nuotraukas ir vaizdo įrašus. Įrenginys taip pat palaiko 5G ir „Wi-Fi 6“ ryšių standartus, taigi duomenys siunčiami ir gaunami didžiausia šiandien įmanoma sparta, o visa tai apdoroja naujasis „Snapdragon 865“ procesorius.

Tokiems „viduriams“ ir didžiuliam ekranui reikia rimtų energijos atsargų. Tuo pasirūpina talpi 4510 mAh baterija, palaikanti „Warp Charge 30T“ greitąjį įkrovimą ir „Warp Charge 30 Wireless“ greitą belaidį įkrovimą. Šios technologijos leidžia išsunktą bateriją vos per pusvalandį įkrauti iki pusės.

Mažesniojo „OnePlus 8“ pagrindiniai skirtumai – 6,55 colio (16,6 cm) įstrižainės, „Full HD+“ raiškos ekranas, kurio atnaujinimo dažnis siekia 90 Hz, taip pat ne keturių, o trijų objektyvų 48 MP raiškos galinė kamera ir nežymiai mažesnė 4300 mAh baterija, palaikanti „Warp Charge 30T“ greitąjį krovimą.

„OnePlus“ gerbėjai šio gamintojo telefonus taip pat vertina dėl juose įdiegtos „Android“ pagrindo „OxygenOS“ operacinės sistemos, kurios sisteminiai atnaujinimai garantuojami 2 metus, o saugumo atnaujinimai – 3 metus nuo įrenginio išleidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)