Kitų programėlių programuotojai mėgina pritaikyti tamsųjį rėžimą savo programėlėms, tačiau „Facebook“ į tai žvelgia nenoriai. Kompanija įgalino tamsųjį rėžimą „Instagram“ ir „Messenger“ programėlėms, tačiau „Facebook“ išliko toks pat. Vis dėlto yra specialus metodas, kuris leidžia aktyvuoti tamsųjį rėžimą šiame socialiniame tinkle.

Kaip įgalinti „Facebook“ tamsųjį rėžimą „Chrome“ ir „Safari“ naršyklėse

Šis metodas veikia tik su „Facebook“ internetine svetaine, o ne programėle. Taigi, jeigu naudojatės šiuo socialiniu tinklu savo kompiuteryje, galite įgalinti tamsųjį rėžimą su tam tikrais triukais. Tai galima atlikti „Chrome“ ir „Safari“ naršyklėse.

Tamsusis rėžimas „Chrome“ naršyklėje

1. Savo „Chrome“ naršyklėje įeikite į šią nuorodą: chrome://flags/#enable-force-dark

2. Pirmoje eilutėje įgalinkite tamsųjį rėžimą.

Kaip aktyvuoti „Facebook“ ir kitų svetainių tamsųjį rėžimą „Chrome“

Tai viskas, ką jums reikia padaryti. Turėkite omenyje, kad ši „Chrome“ funkcija veikia ne tik su „Facebook“, bet ir su kitomis svetainėmis. Jeigu norite ją išjungti, eikite į tą pačią nuorodą ir išjunkite rėžimą.

Tamsusis rėžimas „Safari“ naršyklėje

Tą patį galima padaryti ir „Safari“ naršyklėje, tačiau metodas yra kitoks. Viskas yra labai paprasta: jeigu aktyvavote tamsųjį rėžimą savo „iPhone“ arba „Mac“ prietaisuose, į „Facebook“ eikite naršyklėje, o ne programėlėje.

Šiuo metu kompanija, ko gero, kuria visavertį tamsųjį rėžimą savo programėlei „iOS“ ir „Android“ platformoms, tačiau nėra aišku, kada jis pasirodys.