„Cooking Fever“ tai gerai Lietuvių auditorijai žinomas žaidimas, kuris specialiai Lietuvai yra išverstas ir į gimtąją kalbą, rašoma pranešime spaudai. „Cooking Fever“ yra vienas populiariausių maisto gaminimo žaidimų, juo mėgaujasi virš 250 mil. žaidėjų visame pasaulyje.

„Būdami restoranų ir pramogų industrijos lyderiai, šį bendradarbiavimą su „Nordcurrent“ vertiname kaip natūralų prekės ženklo praplėtimą, kuris suteiks įdomią bei interaktyvią žaidybinę patirtį visiems Hard Rock gerbėjams“, - teigia Markas Linduski, „Hard Rock International“ licencijavimo direktorius.

„Integruodami „Hard Rock Cafe“ prekės ženklą į populiarų mobilųjį žaidimą „Cooking Fever“, galime pasiekti milijonus esamų, bei naujų žaidėjų visame pasaulyje. Mūsų partnerystė su „Nordcurrent“ dar labiau sustiprina mūsų strateginę iniciatyvą plėsti savo prekės ženklo žinomumą ir auginti mūsų „Hard Rock“ gerbėjų ratą visame pasaulyje.“

Šiame išskirtiniame „Cooking Fever“ žaidimo papildyme, žaidėjai turės galimybę valdyti ir rūpintis žymiuoju „Hard Rock Cafe“ restoranu. Akis džiugins unikali rock 'n' roll atmosfera, iš restorano meniu perteiktas maistas, ryškus interjeras bei šlovės salė, kurioje skamba gitaros, urzgia motociklas bei spindi auksinės kompaktinės plokštelės ant sienų su žvaigždžių autografais.

„Mes labai džiaugiamės, kad „Hard Rock Cafe“ prisijungė prie „Cooking Fever“ žaidimo. Tai išskirtinė galimybė viso pasaulio „Hard Rock“ prekinio ženklo gerbėjams turėti savo „Hard Rock Cafe“ restoraną, kuris prideda žiupsnelį Rock 'n' Roll'o „Cooking Fever“ žaidimui“, teigia Viktoria Trofimova, „Nordcurrent“ vadovė.

Tai jau ne pirmas „Cooking Fever“ žaidimo bendradarbiavimas su žymiais prekiniais ženklais. Prieš keletą metų žaidėjai mėgavosi oficialiomis „Coca Cola“ stiklininėmis bei gėrimų aparatais su šio prekinio ženklo elementais. Vėliau sekė nauji restoranai su tokiais prekiniais ženklais kaip: Gordono Ramzio „Hell's Kitchen", bei oficialus futbolo klubo „FC Barcelona“ restoranas su tokiomis futbolo įžymybėmis kaip: Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar Jr, Gerard Piqué ir Andrés Iniesta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)