Viskas įvyko gana spontaniškai ir turbūt net tuo metu šalia jo ant scenos stovėjusi pranešėja neteko žado, kai Elonas pasileido šokti ir net nusirenginėti.

Nepamirškime, kad Elonas šokio žingsnelius demonstravo per oficialų Šanchajaus „Gigafactory 3“ gamyklos atidarymą bei besidžiaugdamas „Model Y“ elektromobilių programos startu ir jau Kinijoje prasidėjusia „Model 3“ elektromobilių gamyba. Oficialių svečių buvo užtektinai.

Elonas Muskas savo judesiukų nesikuklina ir pats „Twitter“ tinkle išplatino trumpą vaizdo įrašą.

Elonas taip pat po įrašu pažymėjo „NSFW“, reiškiantį „nesaugu darbui“. Žinoma, tai tėra pokštas ir akivaizdu, jog žiūrovams tokia atrakcija patiko.

Beprotiškiausia yra tai, kad tuo metu, kai Elonas pasileido plaukus ir nusprendė pašokti, „Tesla“ akcijų kaina pašoko dar beveik 4 % ir dabar muša visų laikų rekordus – 469 JAV doleriai (2020-01-07; 20:20 val. aut. past.).

Kalbant apie pačią Šanchajaus „Gigafactory 3“ gamyklą, tai ji su kiekviena diena pradeda dirbti vis spėriau ir jau „Tesla“ informuoja, kad per savaitę pagamina po 1000 „Model 3“ elektromobilių.

Visgi, kol kas 70 % „Gigafactory 3“ gamykloje gaminamų „Model 3“ elektromobilių detalių yra atsivežama. Tačiau automobilių gamintojas tvirtina, kad šiais metais bus siekiama sumažinti šį procentą ir tai galėtų atpiginti pačių elektromobilių kainą.

„Tesla“ teigia, kad šiuo metu Kinijoje pagamintas „Model 3“ elektromobilis, prieš visas paskatas, kainuoja 43 000 JAV dolerius (apie 38 600 eurų).

O šiuose vaizdo įrašuose galite pasižiūrėti, kaip iš vidaus atrodo „Gigafactory 3“ gamykla ir, kaip joje vyksta darbai: