Įvairiausi receptai

Dažnai vienas iš didžiausių galvos skausmų būna maisto gaminimas. Juk norisi nustebinti giminaičius originaliais receptais, tačiau nebūtinai turite laiko ar pakankamai įgūdžių, kad paruoštumėte puikų šventinį stalą.

Programėlė „Kitchen Stories Rules“ puikiai tinka ir pradedantiesiems, ir tiek tikriems virtuvės šefams. Čia galite rasti įvairiausių receptų. Prie kiekvieno iš jų yra nurodytas ir recepto sunkumas. Patogu tai, kad kiekvienas receptas yra detaliai aprašytas, yra ir vaizdo įrašas.

Svarbiausia, kad receptai yra suskirstyti ir pagal tematikas, tad ir vien Kalėdinių receptų.

Kad kišenėje nešvilpautų vėjai

Besiruošiant šventėms rūpestį gali kelti ne tik kaip išskirtinai ir skaniai pagaminti silkę, bet ir kaip tvarkytis su asmeniniais finansais. Juk nesinori, kad po Naujų metų kišenėje švilptų vėjai.
Tuo pasirūpinti padės „Swedbank“ išmanioji programėlė. Programėlė suteikia galimybę bekontakčiams atsiskaitymams telefonu, tad nereikės ilgai prie kasos skaičiuoti grynųjų. O svarbiausia, kad net namie pamiršę piniginę, vis tiek galėsite telefonu atsiskaityti už pirkinius.

Tik atlikę mokėjimą, gausite pranešimą, kuriame bus nurodyta – kiek gi pinigų išleidote. Taip pat programėlė leidžia patogiai pasitikrinti, koks yra jūsų sąskaitos likutis. Tokios funkcijos gali tapti puikiu priminimu šiek tiek užsiveržti diržus.

Programėlė labiausiai pagelbės tiems, kurie dažnai vakarieniauja ar pramogauja su draugais ir prieš išsiskirstydami namo, turi suskaičiuoti, kiek kas išleido ir kiek kam reikia pervesti pinigų. „Greito pervedimo“ funkcija leidžia kaipmat pervesti ar gauti pinigus.

Kalėdinė nuotaika namuose

Jei nejaučiate kalėdinės nuotaikos, nes už lango nėra sniego, jums gali padėti kalėdinė muzika. Programėlė „Christmas Radio“. Šioje programėlėje rasite daugiau nei 80 skirtingų kalėdinės muzikos stočių. Stotis galite pasirinkti ir pagal savo mėgstamą žanrą. Pavyzdžiui, jei norite kalėdinių roko dainų – jų tikrai rasite. Svarbiausia, kad ten kalėdinių dainų tokia gausybė, kad vargu, jog bent viena iš jų pasikartos.

Kiek laiko liko iki magiškos šventės

Jei advento kalendoriai jau spėjo atsibosti mažiesiems, siūlome išbandyti išmaniąją programėlę „Christmas Countdown“. Ši programėlė veikia kaip ekrano užsklanda – pasirinkę savo norimą dizainą, galite matyti, kiek tiksliai liko laiko iki Kalėdų.

Kad nieko nepamirštumėte

Dovanų pirkimas gali tapti galvos skausmu ar net gėda, jei pamiršite vienam iš artimųjų nupirkti dovaną. Kad taip nenutiktų, galite išbandyti programėlę „Christmas Gift List“. Šioje programėlėje jūs galite išvardyti visus asmenis, kuriems planuojate pirkti dovanas, parašyti, kiek planuojate išleisti pinigų ir parašyti, ką planuojate pirkti. Programėlėje esantis sąrašas padės stebėti, ar neviršijate savo biudžeto, ar nepamiršote kažkurio iš šeimos narių.

Saugus kelias

Svarbiausia – per Kalėdas išvengti įvairių stresą keliančių situacijų. Pavyzdžiui – tikrai būtų nesmagu važiuojant pas giminaičius užstrigti kamščiuose. Tai išvengti padės populiari GPS navigacijos programėlė „Waze“. Ji leidžia žinoti, kas vyksta jūsų maršrute su kitų vairuotojų pagalba realiu laiku. Ir Jūs taip pat galite padėti esantiems kelyje: programėlė leidžia informuoti ir kitus vairuotojus apie kamščius, avarijas ar kitas kliūtis keliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)