Snapseed

Programėlė be įprastų redagavimo įrankių, turi galimybę keisti galvos pozą ar veido išraišką, palaiko neapdorotus failus, leidžia išvalyti nepageidaujamus objektus ir net pats nupiešia dalį nuotraukos, jeigu ji per maža.

Arba filtrų karalius. Pasirinkite vieną iš nuolat pilnėjančio sąrašo. Čia taip pat galima ištiesinti nuotrauką, pašviesinti ar patamsinti, uždėti rėmelį ar pan. Be to, norintieji VSCO gali naudoti kaip alternatyvą „Instagram“, ir dalintis nuotraukomis VSCO platformoje.

Huji

Pasiilgstate analoginės fotografijos? Huji veikia kaip vienkartinis fotoaparatas. Juo naudotis paprasta – tereikia įsidiegti programėlę ir mėgautis sentimentaliomis fotografijomis.

Slow shutter

Slow Shutter siūlo daug efektų lėto išlaikymo fotografijoms. Juo galite fotografuoti prieblandoje, nakties vaizdus ar miesto šviesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)