„Verslo akceleravimo programos ir kitos verslumo skatinimo iniciatyvos gali būti puiki pradžia imtis savo verslo. Tai padeda startuolių komandoms išaugti į pradedančią įmonę praktinių mokymų, mentorystės, individualių inovacijų ekspertų konsultacijų dėka. Pasitelkus įvairių sričių profesionalus, perspektyviausi startuoliai per keletą mėnesių tampa greitai besivystančiomis įmonėmis ir yra pasirengę pritraukti investicijas“, – pastebi Kauno mokslo ir technologijų parko
„Evolut 4.0“ akceleravimo programos koordinatorius Paulius Nezabitauskas.

Kauno mokslo ir technologijų parko bendruomenėje ir KTU Startup Space veikiantys startuoliai pristato vienuolika veikiančių inovacijų – dalis jų dalyvauja „Evolut 4.0“ verslo akceleravimo programoje ir yra pelnę įvertinimus kitose šalies ir užsienio konkursuose. Jų komandos šiemet sukūrė ir rinkai pristatė medicinos technologijų, inžinerijos, lazerių, tvarios žemdirbystės bei kitų sričių inovacijas.

Susipažinkite su inovatyviais lietuvių sprendimais ir atiduokite savo balsą už labiausiai patikusį.

Daugiausiai skaitytojų simpatijų sulaukusios inovacijos bus apdovanotos gruodžio 5 d. vyksiančiame Kauno mokslo ir technologijų parko renginyje „Kauno įmonių inovatyviausių produktų apdovanojimai 2019“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)