2019-aisiais bendrovė pristatė ne vieną išskirtinį produktą, įskaitant P30 seriją, susišlavusią daugybę apdovanojimų ir laikomą geriausią kamerą turinčiais telefonais. P30 serijos išmanieji Europos vaizdų ir garso asociacijos (EISA), kuri vienija 55 autoritetingiausius pasaulio elektronikos žurnalus, buvo įvardinti kaip „EISA geriausi išmanieji telefonai 2019-2020“. „Huawei“ šį įvertinimą gavo jau antrus metus iš eilės.

Šiemet daug dėmesio susilaukė ir naujausio Mate 30 pristatymas. Nepaisant to, kad šis išmanusis prieinamas tik Kinijos rinkoje, pasaulyje jis jau yra vertinamas kaip geriausią kamerą turintis išmanusis, kas dar kartą įtvirtina „Huawei“ kaip industrijos lyderius.

Švęsdami pasiektą rekordą „Huawei“ pristatys riboto leidimo „Huawei Mate 30 Pro 5G”. Išmanusis turės 8GB RAM + 512GB atminties ir bus miško žalumos ir oranžinės su dirbtine oda spalvų. „Huawei Mate 30 Pro 5G” išankstiniai užsakymai Kinijos rinkoje prasidės lapkričio 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)