Pirmiausia, reikėtų priminti, kad dar rugsėjo 26 dieną „OnePlus“ Indijoje pristatė „OnePlus 7T“ modelį. Šis telefonas puikiai įrodė, kad gamintojas klausosi vartotojų nuomonės ir panaikino „OnePlus 7 Pro“ turėtas spragas. Skelbiama, kad „7T“ (8GB RAM, 128 GB) Europoje kainuos 599 eurus. Šį modelį, pagal specifikacijas ir patobulinimus, būtų galima laikyti tikra žvaigžde. Daugiau apie šį modelį galite pasiskaityti čia.

Ganėtinai keistas yra faktas, kad gamintojas nusprendė „7T“ ir „7T Pro“ modelius pristatyti dviejų skirtingų renginių metu. Tačiau kol kas teks pamiršti „OnePlus 7T“, mat šįkart kalbame apie „OnePlus 7T Pro“. Planuojama, kad Europoje šis telefonas kainuos 799 eurus (8 GB RAM, 256 GB), o „OnePlus 7T Pro McLaren edition“ (12 GB RAM, 256 GB) – 859 eurus. Tikimasi, kad „McLaren“ versiją pavyks išvysti ir Lietuvoje.

„Naujieji mūsų flagmanai, kuriuos šiandien pristatėme, atspindi nuolatines „OnePlus“ pastangas užtikrinti kuo malonesnę vartotojo patirtį. Naujasis „OnePlus 7T Pro“ sujungia aktualiausias inovacijas su mūsų jau naudojamomis funkcijomis, pavyzdžiui, aukšto vaizdo atnaujinimo dažnio ekranu (90 HZ fluid display) ir triguba kamera. Norėdami ir toliau kelti išmaniųjų telefonų standartus, pratęsėme partnerystę su „McLaren“ prekės ženklu“, – sakė Pete Lau, „OnePlus“ generalinis direktorius ir įkūrėjas.

Kaip rašoma gamintojo pranešime spaudai, abu šie telefonai skirti „premium“ klasės klientams – aukščiausios kokybės besitikinčiam segmentui. Tačiau „OnePlus“ atstovai teigia, kad Lietuva tokioms prekėms yra tinkama rinka.

„Pavasarį sėkmingai startavome su mūsų nauja ypač aukštos kokybės flagmanų serija. Lietuvos rinka vienareikšmiškai yra tokiems produktams tinkanti šalis, nes žmonės čia nori aukštos kokybės išmaniųjų telefonų ir išskirtinių jų funkcijų. Džiaugiamės ir didžiuojamės su naujuoju „OnePlus 7T Pro“ galėdami ir toliau siūlyti geriausias telefonų funkcijas ir dar kartą pakelti geros vartotojo patirties kartelę“, – sakė Tuomas Lampen, „OnePlus“ vadovas Suomijos ir Baltijos šalių rinkoms.

Specifikacijos

„OnePlus 7T Pro“ gali pasigirti 90 Hz atnaujinimo dažnio technologija. Tai leidžia į užfiksuotus vaizdus ar kitą vizualinę medžiagą matyti ryškesnėmis spalvomis.

„QHD +“ ekranas yra 3120x1440 skiriamosios gebos su 516 pikselių viename kvadratiniame colyje. Jo kraštai – švelniai lenkti, o aplink esantys korpuso rėmeliai itin ploni. Šiek tiek nuvilia faktas, kad šiame telefone lenkti kraštai yra dizaino, o ne funkcionalumo sprendimas – priešingai nei „Samsung“ išmanieji, „OnePlus 7T Pro“ neturi kraštinio meniu, kuris aktyvuojamas perbraukus pirštu nuo dešiniosios ekrano briaunos.

Tačiau jau seniai žinoma, kad telefonų gamintojai dėl vartotojų konkuruoja vis tobulindami išmaniųjų kamerą.

Įsigiję šį telefoną, nugarėlėje rasite trijų objektyvų kamerą. Kameros programinė įranga yra pritaikyta fiksuoti ryškius vaizdus, portretus ir tinkamai veikia net prie neryškaus apšvietimo. Verta paminėti, kad ši kamera geba padaryti įspūdingas nuotraukas vos ne aklinoje tamsoje.

Taip pat telefonas turi „Macro Mode“ režimą – jis leidžia fiksuoti net 2,5 cm atstumu esančius objektus.

Tačiau šio gamintojai telefonai dažniausiai pasižymi ne kamera, o telefonų spartumu, kurį užtikrina „Qualcomm Snapdragon 855 Plus“ procesorius.

Greitasis įkrovimas atrodo lyg dar vienas šio telefono pliusas. Naujoji „Warp Charge 30T“ technologija užtikrina, kad prietaisą pavyks įkrauti 23 proc. greičiau. Teigiama, kad per 30 minučių telefonas įkraunamas iki 68 proc.

„McLaren“ versija

Dar viena naujovė, tai „OnePlus 7T Pro McLaren“ telefonas. „Labai džiaugiamės galėdami vėl bendradarbiauti su „McLaren“ ir naudoti šį ikonišką prekės ženklą kaip įkvėpimo šaltinį mūsų inžineriniam kūriniui, atspindinčiam abiejų prekės ženklų meistriškumo siekį ir mūsų norą vartotojams suteikti pačią geriausią naudojimosi išmaniaisiais telefonais patirtį“, – sako P. Lau.

Klasikinė šio automobilių prekės ženklo papajų oranžinė spalva išmaniajame telefone simbolizuoja „McLaren“ lenktyninį paveldą bei primena apie dabartinį prekės ženklo „Formulė 1“ automobilį. Specialiai sukurtas ir telefono dėkliukas, kuriam naudojama „McLaren“ gerbėjams pažįstama ir „Alcantara“ medžiaga, pasižyminti ilgaamžiškumu ir geru sukibimu.

Telefone yra 256 GB „UFS 3.0“ vidinės atminties ir 12GB LPDDR4X RAM, patobulinta programinė įranga, „Qualcomm Snapdragon 855 Plus“ procesorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)