„Vartotojams, norintiems naudotis lojalumo kortelių teikiamomis naudomis, jau vis mažiau tampa reikalinga įprasta plastikinė kortelė. Naudotis lojalumo kortele telefone yra ne tik patogu, tačiau kartu tai yra ir mažas žingsnis į priekį mažinant plastiko naudojimą“, – sako Gustavas Fernströmas, „Rimi Baltic“ marketingo ir verslo plėtros direktorius, atsakingas už skaitmeninių sprendimų plėtrą „Rimi“ tinkle Baltijos šalyse.

Iki šiol bekontakte „Rimi“ lojalumo kortele galėjo naudotis tik „Android“ telefonų su NFC lustu turėtojai, parsisiuntę „Rimi“ mobiliąją programėlę ir prisijungę su „Mano Rimi“ paskyros duomenimis. Turintieji „Apple“ telefonus tokios galimybės neturėjo.

Vis dėlto dabar, įdiegus QR kodo skenavimo funkciją, NFC prieigos neturintys „Apple“ naudotojai taip pat gali naudotis „Rimi“ lojalumo kortele telefonu – tai galima padaryti parduotuvės kasos ekrane telefono kamera nuskenavus QR kodą. Tokia alternatyva gali naudotis ir „Android“ telefonų turėtojai – tai ypač aktualu tai daliai vartotojų, kurių telefonai neturi NFC funkcijos.

„Tai reiškia, kad jau iš esmės visi išmaniųjų telefonų turėtojai gali naudotis „Mano Rimi“ lojalumo kortele per telefonus“, – priduria G. Fernströmas.

Giedrius Bandzevičius, „Rimi Lietuva“ vadovas, priduria, kad ši naujovė atspindi vieną strateginių įmonės siekių: „Esame įsipareigoję tobulinti apsipirkimo patirtį mūsų parduotuvėse ir žingsnis po žingsnio padėti savo pirkėjams siekti geresnės gyvenimo kokybės“, – pažymi G. Bandzevičius.

Atnaujintoje mobiliojoje programėlėje, kurią galima parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių, atsiranda ir daugiau patogių funkcijų: pavyzdžiui, galimybė telefonu susidaryti pirkinių sąrašą ir pasidalinti juo su šeima ar draugais. Taip pat atnaujinta programėlės navigacija ir dizainas.

Be to, naudodami programėlę telefonu pirkėjai gali pasitikrinti ir aktyvuoti asmeninius pasiūlymus, peržiūrėti savaitės akcijas, matyti „Mano Rimi“ pinigų likutį bei surinktus virtualius lipdukus, rasti įkvepiančių idėjų pietums ar vakarienei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)