Mažina kainą

Manoma, kad technologijų gigantė planuoja pristatyti du naujus „iPhone Pro“ įpėdinius. Taip pat, teigia „iNews“, turėtų pasirodyti ir pigesnis (Europoje – per 1.000 Eur) „iPhone XR“ atnaujinimas, pavadintas „iPhone 11“, „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“. Analitikai teigia, kad telefonai kainuos pigiau, nes esą „Apple“ taip gali pasielgti dėl bendrai pasaulyje mažėjančių telefonų pardavimų ir siekdama sustiprinti savo pozicijas Kinijos bei Indijos rinkose, kurios šiuo metu yra atitinkamai pirma ir antra rinka pasaulyje pagal parduodamų telefonų vienetų skaičių.

Kvietime žiniasklaidai pavaizduotas devinto dešimtmečio dizainą primenantis spalvotas „Apple“ logotipas leidžia suprasti, kad telefonai bus 5 spalvų: žalios, mėlynos, geltonos, raudonos ir violetinės.

Tai būtų prasminga atsižvelgiant į raudonos, baltos, juodos, mėlynos, geltonos ir rožinės spalvos „iPhone XR“ apdailą, kuri seka 2013 m. pastelinių „iPhone 5C“ serijos pėdomis.

Pranešama, kad „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ matmenys yra atitinkamai 5,8 colio ir 6,5 colio, kartu su 12MP priekine ir galine kameromis.

Daugelį analitikų glumina teiginys, kad su šiais išmaniaisiais bus galima naudoti „Apple Pencil“ rašiklį, kuris iš pradžių buvo sukurtas naudoti su „iPad“.

Jei tai tiesa, „iPhone 11“ serija būtų pirmoji, kurioje būtų ir rašiklis, nors dėl jų (palyginti) kuklių dydžių šis gandas vis dar gana mažai tikėtinas.

Paviešino specifikaciją?

Kinijos technologijų svetainė „MyDrivers“ praėjusią savaitę paviešino tai, kas, jos tvirtinimu, yra nepatikrinta naujų telefonų specifikacija. Joje teigiama, kad du brangesni modeliai bus su „Apple Pencil“.

Kinų tinklapis teigia, kad tai naujųjų telefonų specifikacija

Kaip praneša „Bloomberg“, „iPhone Pros“ turės naujojo fotoaparato komplektaciją su trečiuoju jutikliu, skirtu fotografuoti ypač plataus kampo nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Jutikliai vienu metu užfiksuos tris vaizdus, ​​o dirbtinio intelekto (DI) technologija įvertins paveikslėlius, kad pateiktų pataisytą bendrą vaizdą.

Didelės skiriamosios gebos vaizdo gavimo sistema, skirta konkuruoti su profesionaliomis DSLR kameromis, ir greičiausiai palaikys patobulintas vaizdo įrašymo ir retušavimo galimybes.

Tikimasi, kad telefonuose bus montuojamas naujas „A13“ pagrindinis lustas. Anot „Techcrunch“, nuo „Samsung“ nusižiūrėta galimybė belaidžiu būdu iš telefono baterijos pakrauti kitą įrenginį, pavyzdžiui, ausines „AirPods“ ir kitus mobiliuosius telefonus. Tereiks įrenginį paguldyti per „iPhone“ nugarėlę.

Taip pat spekuliuojama, kad telefonai turės geresnį atsparumą vandeniui ir naują daugiakampį „Face ID“ jutiklį, kuris leis savininkams atrakinti telefoną. per veido atpažinimą, net jei telefonas guli ant stalo.

Kitose ataskaitose teigiama, kad „Apple“ dirbo su galinėmis „3D“ kameromis, skirtomis būsimiems „iPhone“ įrenginiams, galintiems sukurti supančios aplinkos 3D konstrukcijas tokiu pat būdu, kaip ir priekyje nukreipta „iPhone XS“ fotoaparatų sistema apdoroja vartotojo veidą naudodama „Face ID“.

Spėjimų yra dar daugiau, tačiau ar jie visi pasitvirtins, paaiškės tik rugsėjo 10 dieną. Kol kas daugiausiai susidomėjimo sulaukiantis klausimas – ar „Apple“ išleis bent vieną produktą, kuris būtų suderinamas su 5G ryšiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)