„Vivo“ yra „BBK Electronics“ dukterinė įmonė. Tai pačiai kompanijai priklauso ir „Oppo“. Pastarieji neseniai pademonstravo savo po ekranu įmontuotos kameros technologiją, taigi, nebūtų nuostabu, jeigu „Vivo“ pristatytų ką nors visiškai naujo telefonų rinkoje.

„Vivo“ galimai realizuos anksčiau pristatytą koncepcinį telefoną be mygtukų ir lizdų „APEX 2019“.

Niekas nežino, ko tikėtis iš „VivoX“. Remiantis aprašymu, prekės ženklas yra devintos klasės. Į šią kategoriją patenka telefonai, telefonų dėklai, belaidės ausinės ir įkrovikliai. Beveik akivaizdu, kad „VivoX“ bus telefonas.

„VivoX“ bus arba visiškai naujas telefonas, arba pirmasis kompanijos lankstomas telefonas, arba „APEX 2019“ koncepcinis prietaisas. Naujasis „APEX“ jau buvo pristatytas anksčiau šiais metais. Prietaisas pasižymėjo estetišku dizainu be jokių mygtukų ir lizdų. Vasario mėnesį pasirodė „Vivo“ lankstomo telefono nuotraukos, tačiau, remiantis naujausiais pranešimais, lankstomą telefoną gamina kompanijos dukterinė įmonė „iQOO“, o tai reiškia, kad šis įrenginys nenaudos „Vivo“ prekės ženklo.

„APEX 2019“ atrodo logiškas kandidatas. Taip pat yra galimybė, kad „VivoX“ bus lankstomas telefonas be mygtukų ir skylių, panašus į „iQOO“ brėžinį, kuris buvo patalpintas „Weibo“ svetainėje. Galiausiai, yra įmanoma, kad kompanija tiesiog rezervavo šį pavadinimą ir dar nenusprendė, kam jį panaudos.

Tiek lankstomas telefonas, tiek „APEX 2019“ būtų didelė naujovė rinkoje. Buvo pasirodę gandai, kad „Samsung“ irgi ketina pašalinti visus „Galaxy Note 10“ mygtukus. Kadangi lankstomo ekrano technologija dar yra ankstyvoje stadijoje, tikėtina, kad gamintojams dar prireiks poros metų tinkamai ją pritaikyti.

Tokio dizaino telefonas atrodytų išties įspūdingai ir futuristiškai, tačiau jį pagaminti nebūtų lengva. Kaip bebūtų, „Vivo“ yra žinomi dėl inovacijų, todėl bus įdomu pamatyti, ką kompanija paruoš ateityje.