Pranešime žiniasklaidai Arnoldas Lukošius, „Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas, pristato 4 išmaniąsias programėles, kurios padės puoselėti arba tiesiog pastebėti laimę savo kasdieniniame gyvenime.

1. Laimingo žmogaus įpročiai

Jei pastaruoju metu jaučiate per daug įtampos, nusiraminti galite ir išmaniai. Tereikia įsidiegti su mokslininkų pagalba sukurtą žaidimų ir meditacijų programėlę „Happify“. Net 86 proc. vartotojų patvirtino, kad reguliariai naudodami šią aplikaciją mažiau nei 2 mėnesius ėmė jaustis gerokai laimingesni.

Įsidiegus šią programėlę, jums tereikės atsakyti į keletą klausimų ir platforma automatiškai nustatys jūsų asmeninį laimės pojūčio lygį. Įvertinus jį, aplikacija pasiūlys individualius sprendimus, padėsiančius jaustis laimingesniems ir sėkmingai kovoti su kasdieniu stresu.

2. Dėkingumo dienoraštis

Dėmesys smulkmenoms ir dėkingumas už kasdienius mažus džiaugsmus daugeliui padeda pajusti laimę, tik svarbiausia – spėti tokias akimirkas užfiksuoti. Tai padaryti galima ir išmaniai, telefone turint programėlę „Gratitude Journal“.

Ši aplikacija – tarsi privatus, spalvingas, dėkingumo dienoraštis, kuriame galima žymėti savo kasdienines (net ir pačias mažiausias) padėkas arba kitas pozityvias mintis. Be to, tekstus galima pagyvinti skirtingomis spalvomis arba nuotraukomis. Beje, visos čia užrašytos mintis liks saugios – aplikacija veikia ir su piršto atspaudo identifikavimo sistema.

3. Meilė sau – laimė

Ar žinojote, kad išlikti emociškai stipriu, motyvuotu ir optimistiškai nusiteikusiu pakanka vos 10 minučių per dieną? Bent jau taip teigia programėlės „Super Better“ kūrėjai.

Pasitikėjimą savimi ši aplikacija skatina žaidimų forma – vartotojas tampa pagrindiniu herojumi, kuris, atlieka kasdienes užduotis, renka taškus ir siekia užsibrėžtų tikslų. Naudodami šią programėlę, ilgainiui įgysite įpročių, kurie išmokys labiau mylėti save, sustiprinti savo santykius su artimaisiais ar siekti asmeninio augimo.

4. Laimingos mintys

Trokštantiems išmokti pozityvaus mąstymo verta išbandyti vartotojų visame pasaulyje pamėgtą programėlę „Think Up“. Joje galima rasti daugiau nei 300 motyvacinių žinučių, kurios suteikia įkvėpimo ir padeda siekti tikslų.

Programėlė veikia labai paprastai – joje tereikia pasirinkti labiausiai patikusias mintis (rekomenduojama bent 15-ka), jas įsirašyti savo balsu ir klausytis jų kasdien 21 dieną iš eilės tuo pačiu metu. Tol kol, žodžiai taps realybe. Programėlėje siūlomos žinutės yra suskirstytos pagal kategorijas – rinktis galima iš sveikatos, santykių ir meilės, pasitikėjimo, karjeros, svorio metimo ar geresnio miego temų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)