Telefonas išsilanksto iš vidaus, tačiau pasirodė nauji pranešimai, teigiantys, kad „Samsung“ jau eksperimentuoja su naujais formatais. Pranešama, kad yra ruošiami dar du lankstomi telefonai.

Metų pabaigoje galimai bus pristatytas „Galaxy Fold“ įpėdinis su svarbiais dizaino patobulinimais.

Panašu, kad Pietų Korėjos gigantai apsvarsto du dizaino pasirinkimus: telefoną, kuris lankstosi horizontaliai nuo viršaus iki apačios ir vertikaliai išsilankstantį prietaisą, primenantį neseniai pasirodžiusį „Huawei Mate X“. Pranešime rašoma, jog dabartinis horizontaliai išsilankstančio telefono prototipas turi antrinį ekraną išorėje. „Samsung“ vėliau nuspręs, ar palikti šį ekraną, ar juo atsikratyti, atsižvelgiant į „Galaxy Fold“ pasirodymą rinkoje, kuris taip pat turi išorinį ekraną.

Vertikaliai išsilankstančiam telefonui nereiktų atskiro ekrano, kadangi pagrindinis ekranas taip pat būtų naudojamas kaip telefono ekranas. Dėl šios priežasties prietaisas būtų plonesnis už „Galaxy Fold“. Pranešama, kad „Samsung“ horizontaliai išsilankstantį telefoną pristatys iki šių metų galo arba kitų metų pradžioje. Abu prietaisai galimai naudos ekrane įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą.

Šiuo metu „Samsung“ ieško sprendimų dėl „Galaxy Fold“ ekrano, kadangi jis tariamai lūžta po apytiksliai 10000 lenkimų. Vis dėlto neatrodo, kad kompanija greitu metu sugalvos kokį nors sprendimą ir vietoje to svarstoma suteikti galimybę vartotojams nemokamai pasikeisti ekraną.

Verta paminėti, kad jau buvo pastebėtas nežymus lūžis viduryje „Galaxy Fold“ ekrano, kuris buvo demonstruojamas „Unpacked“ renginyje. Kol kas neaišku, ar „Samsung“ pasiūlys sprendimą šiai bėdai, ar pirmieji lankstomo telefono vartotojai turės susitaikyti su problema. Vis dėlto vartotojai, mokantys tokią sumą už telefoną, neturėtų susidurti su panašiomis problemomis.