1. „Rangers of Oblivion“

Didelio masto „MMORPG“, kuris pradžiugins visus atvirus moksliniams tyrimams fantazijos pasaulio mėgėjus. Žaidėjų laukia įvairios lokacijos vietos, dešimtys rūšių monstrų ir milžiniški bosai, kurių kiekvienas turi trūkumų.

Visa tai papildo aukštos kokybės grafika, patogus valdymas ir neperkrauta sąsaja, kuri neatgraso dideliu mygtukų kiekiu ir meniu.

2. „Ares Virus“

2D šaulys su neįprasta grafika tarsi nupieštas su rašikliu. Žaidimo tema yra zombių apokalipsė ir išlikimas pasaulyje, kurį paveikė nežinomas virusas. Jums teks kovoti už savo gyvenimą ir padėti kitiems išgyvenusiems žmonėms.

Be to, „Ares Virus“ išsiskiria tikrai įdomiomis siužetinėmis užduotimis ir atvira pabaiga, kuri priklausys tik nuo jūsų.

3. „Mobile Royale“

Internetinė strategija su aukštos kokybės trimate grafika ir patogia „siena prie sienos“ mūšio sistema. Jūsų atsakomybėje yra daugybė karių tipų, įvairūs didvyriai, o taip pat fantastiški dirižabliai ir drakonai.

Ne mažiau svarbus žaidimo bruožas – integruotas vertėjas, leidžiantis jums laisvai bendrauti su žaidėjais iš viso pasaulio.

4. „Hit the Light“

Stilingas arkadinis žaidimas, skirtas šio stiliaus žaidimų gerbėjams. Čia šoklaus kamuolio pagalba būtina suskaldyti įvairias konstrukcijas. Naikinti teks vaizdus iš neoninių žibintų.

Gaudyti ir atmušti kamuolį žaidime „Hit the Light“, nebūtina. Svarbiausia – pilnai prasinešti per lygį, naudojant ribotą skaičių kriauklių.

5. „Oddmar“

Nuostabus nuotykių žaidimas, kurio įvykiai vystosi skandinaviškame mitologijos pasaulyje. Jums reikės žaisti vikingo rolėje, vardu Oddmar, kuris suvalgė neįprastą grybą ir įgavo magiškų galių.

Jūsų laukia keturi spalvingi pasauliai su 24 rankomis pieštais lygiais. Tiesa, nemokamame režime žaidėjams yra prieinama mažesnė jų dalis.

6. „Forged Fantasy“

Vaidmenų žaidimas su galimybe greitai persijungti tarp veikėjų pačiame mūšio įkarštyje. Pasirinkimuose bus prieinama dešimtys įvairiausių karių, šaulių ir burtininkų, iš kurių jums reikės surinkti nenugalimą komandą.

„Forged Fantasy“ žaidime yra tiek siužetas, tiek įvairūs reidai, PvP režimai bei dienos įvykiai, skatinantys susidomėjimą žaidimu.

7. „Space Justice“

Ryškus arkadinis žaidimas su neblogu siužetu, pasakojančiu apie kosminę invaziją XXIII a. Jūsų laukia nesibaigiantys susišaudymai su nežinomos civilizacijos atstovais ir kreiserio atnaujinimais pertraukose tarp misijų.

Be atskirų misijų, čia yra ir „PvP“ režimas, kuriame galite tapti kosminiu piratu vagiančiu konkurentų laivus.

8. „Shine“

Negreita šviesos spindulio kelionė per 40 ranka pieštų lokacijos vietų urvuose ir labirintuose. Visos jos yra unikalios ir papildytos aukštos kokybės muzika, kuri žaidimo procesą padaro maksimaliai ramų ir tuo pačiu labai žavų.

Praėję visą kelią, galite sužinoti senai pamirštas ir įėjusias į istoriją civilizacijos paslaptis.

9. „Heroes of Warland“

Ne visai įprastas internetinis pirmojo asmens šaudyklės žaidimas su komandiniais mūšiais „4 ant 4“ formatu. Galite pasirinkti vieną iš kelių herojų, kurių kiekvienas turi unikalių gebėjimų. Būtent nuo sugebėjimų teisingai jais pasinaudoti priklausys visi kovų rezultatai.

Jūs galite pagerinti herojus kolekcionuojamų kortelių pagalba. Kortelės suteikia jums galimybę gauti naują įrangą, pastiprinimą bei pagrindinių charakteristikų patobulinimus.

10. „Cat Gunner: Super Force“

Dvimatis veiksmo žaidimas su retro grafika ir neįprastais veikėjais – iki dantų ginkluotomis katėmis. Joms prieinamas didžiulis pastiprinimas, naujausia technika ir fantastiški mirtini ginklai.

Naudodami visas šias galimybes, turite sunaikinti zombių minias ir išlaisvinti kitus likusius gyvus gyvūnus.