Resident Evil 2

Išleidimo data: sausio 25 d. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Legendinis siaubo – išlikimo žaidimas. Lyginant su originalu, pasikeis pirmiausia vizuali žaidimo dalis. Veikėjai, aplinka ir objektai atrodys visiškai kitaip. Tačiau siužetas ir pagrindinis žaidimo mechanizmas išliks panašūs. Jums reikės keliauti į „Raccoon City“, gelbėti žmones, žudyti zombius ir ištirti vietas ieškant naudingų daiktų.

Kingdom Hearts III

Išleidimo data: sausio 29 d. Veiks „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Nauja serijos dalis, kurioje personažai keliauja po įvairų „Disney“ pasaulį ir kartu su animacinių filmų personažais kovoja prieš blogį. Žaidėjai galės aplankyti „Karibų piratų“, „Hercules“, „Rapunzel“, „Šaltos širdies“, „Monstrų viešbučio“, „Žaislų istorijos“ ir kt. pasaulius.

Crackdown 3

Išleidimo data: vasario 15 d. Veiks kompiuteryje ir „Xbox One“.

Ilgai lauktas „Microsoft“ tęsinys apie veiksmus atvirame pasaulyje. Pagrindinė „Crackdown“ esmė visuomet buvo pasaulio naikinimas padedant pagrindiniam herojui. Trečioji dalis tęsia šią tradiciją.

Far Cry: New Dawn

Išleidimo data: vasario 15 d. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Naujoji „Far Cry“ dalis, kur veiksmas vyksta praėjus 17 metų po „Far Cry 5“ įvykių. Montanoje, poapokalipsinis laikotarpis: mieste išnyko augmenija, žmonės gyvena mažose gyvenvietėse. Viską valdo du pagrindiniai veikėjai piktadariai – dvyniai. Žaidėjas turės susidoroti su jų gaujomis, naudodamas klasikinius šaunamuosius ginklus arba tokius kaip patrankos, kurios šaudo apvaliais pjūklais.

Anthem

Išleidimo data: vasario 22 d. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Nauja žaidimo versija nuo „Mass Effect“ ir „Dragon Age“ kūrėjų. „Anthem“ žaidime žaidėjai turės ištirti neįprastą pasaulį, kuriame gyvena siaubingi monstrai, jiems teks kovoti su oponentais įspūdingais skraidančiais kostiumais (kažkas panašaus į „Geležinio žmogaus“ aprangą). Žaidimo struktūra labai panaši į „Destiny“: yra galimybė susiburti į grupes ir keliauti į įvairias vietas, atliekant misijas ir reidus. Tuo pačiu metu serveryje gali būti tik keletas dešimčių žmonių.

Metro: Exodus

Išleidimo data: vasario 22 d. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

„Metro“ žaidimo serijos tęsinys. Nuo ankstesnių dalių „Exodus“ pirmiausia skiriasi tuo, kad jame bus pusiau atviras pasaulis. Žaidėjas keliaus po didžiules erdves, jas tyrinės, atliks pagrindines ir papildomas užduotis, o tada keliaus į kitą zoną. Priešingai nei sako pavadinimas, žaidimas pagrinde vyks atviroje erdvėje.

Devil May Cry 5

Išleidimo data: kovo 8 d. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Po ilgos pertraukos „Devil May Cry“ franšizė vėl sugrįžta. Tarp pagrindinių herojų ir vėl sutiksite Dante ir Nero, o žaidimo siužetas bus susietas su ankstesnėmis serijos dalimis. Žemę užpuolė demonai, o tai reiškia, kad vėl atėjo laikas garsiems medžiotojams kibti į darbą. Iš žaidime atsiradusių naujovių, verta paminėti keičiamas Nero protezų rankas, kiekviena iš jų suteikia herojui unikalius sugebėjimus ar pranašumus.

The Division 2

Išleidimo data: kovo 15 d. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

„Ubisoft“ kūrėjų multiplayer veiksmo žaidimo tęsinys. Apleistame mieste jūs kartu su draugais turėsite atlikti įvairias užduotis. Veiksmas iš Niujorko persikelia į Vašingtoną. Žaidime bus naujos operatyvios klasės, naujos ginklų rūšys ir kiti dalykėliai. Kūrėjai teigia, kad atsižvelgė į pirmos dalies patirtį: šį kartą ypatingas dėmesys skiriamas žaidimo turiniui.

The Sinking City

Išleidimo data: kovo 21 d. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Žaidimas, įkvėptas Lovecraft kūrybos. Detektyvas atvyksta į paslaptingą miestą ir bando išsiaiškinti kodėl jo gyventojai taip keistai elgiasi. Žaidime dominuoja senovės dievai ir neapsakomas siaubas.

Sekiro: Shadows Die Twice

Išleidimo data: kovo 22 d. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Naujas žaidimas nuo Dark Souls ir Bloodborne kūrėjų. Pagrindiniame vaidmenyje – samurajus, kuris kovoja su žmonėmis, demonais ir tvariniais iš japoniškojo folkloro. Išoriškai veiksmas labai panašus į „Dark Souls“, tačiau yra ir skirtumų. Pavyzdžiui, čia herojus naudoja tokius įrenginius kaip kabliukas ir gali slaptai persikelti į kitą vietą.

Mortal Kombat 11

Išleidimo data: balandžio 23 d. Veiks kompiuteryje, „Nintendo Switch“, „Xbox One“ ir „Play Station 4“.

Dar vienas kovinis žaidimas, tai – „Mortal Kombat“. Apie jį beveik nieko nėra žinoma, bet galima tikėtis visų pagrindinių ankstesnės dalies veikėjų, mikrotransakcijos ir daug žiaurumo.

Days Gone

Išleidimo data: balandžio 26 d. Veiks „PlayStation 4“.

Išskirtinis „Sony“ projektas apie motociklistą, kuris išgyvena zombių apokalipsę. Herojus keliauja į vaizdingas vietas, kovoja su vaikščiojančiais numirėliais ir ieško sudedamųjų dalių. Be zombių, tarp oponentų atsiras vis dar gyvų banditų. Bet kurią užduotį galima atlikti įvairiais būdais: pasislepiant ar būnant atviroje vietoje, bei naudojant šaunamuosius ginklus, sprogmenis ar arbaletą.

Rage 2

Išleidimo data: gegužės 14 d. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Ankstesnįjį „Rage“ žaidimą bendruomenė priėmė šaltai. Tuomet žaidimas buvo kiek monotoniškas, o spalvų gamos daugeliui nepatiko: tais laikais šaulių apranga buvo ruda. Todėl „Rage 2“ turi mažai ką bendro su pirmąja dalimi. Tai dinamiškas ir spalvingas veiksmo žaidimas, kuriame daugiausia dėmesio skiriama veiksmui. Tai reiškia, kad bus daug žmogžudysčių, sprogimų ir visomis kryptimis krentančių kūno dalių.

Shenmue III

Išleidimo data: rugpjūčio 27 d. Veiks kompiuteryje ir „PlayStation 4“.

Tai trečioji garsiosios serijos dalis. Pirmasis „Shenmue“ pasirodė 1999 metais ir buvo skirtas „Sega Dreamcast“ platformoms. Žaidimas buvo sukurtas prieš pasirodant „GTA III“ – ir tapo vienas pirmųjų visiškai trimačiu žaidimu atvirame pasaulyje. Tuomet žaidėjai patyrė didelę sąveikos aplinką. Buvo galima įsigyti gazuoto vandens pardavimo automate ar pradėti nuoširdų pokalbį beveik su visais, kuriuos veikėjas sutikdavo. Trečioje dalyje šios būtinybės bus išsaugotos, o galbūt atsiras nauja įgūdžių ir reputacijos sistema: personažų požiūris į pagrindinį veikėją priklausys nuo jo veiksmų.

Biomutant

Išleidimo data: 2019 m. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Veiksmo žaidimas, kuriame gyvūnai kovoja poapokaliptiniame pasaulyje, naudodami kovos menus, šaltus bei šaunamuosius ginklus. Žaidimas labai įspūdingas, viską nuolat komentuoja pasakotojas, ir tai sukuria pasakos jausmą.Kai praeisite lygius, galėsite pakeisti personažo genetinį kodą, įgauti naujų įgūdžių ir koreguoti jo charakteristikas.

Control

Išleidimo data: 2019 m. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Tai kūrėjų Max Payne ir Alan Wake žaidimas. Pagrindinis personažas – Niujorko slaptos agentūros direktorius, bandantis sunaikinti paslaptingą jėgą, kuri užėmė pastatą. Tai nelengva užduotis: dėl tamsios energijos architektūra nuolat kinta, fizikiniai dėsniai yra pažeidžiami, o žmonės eina iš proto. Laimei, būtent tokiems atvejams, herojus turi galimybę panaudoti antgamtinius gebėjimus.

Doom Eternal

Išleidimo data: 2019 m. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Tai 2016 m. pirmosios dalies tęsinys. Pirmoji dalis buvo šiltai priimta. Žaidėjams patiko beprotiška žaidimo dinamika ir pagrindinio veikėjo išradingumas naikinant demonus. Žaidime šių veiksmų dar padaugėjo. Atsirado naujų priešų, įvairesnių ginklų tipų, pavyzdžiui, liepsnos metiklis, „kabliuko katė“, kad būtų galima patekti arčiau priešų. Veiksmas persikėlė į Žemę, kuri užgrobta demonų.

Gears 5

Išleidimo data: 2019 m. Veiks kompiuteryje ir „Xbox One“.

Nauja populiariosios serijos „Gears of War“ dalis pasakoja istoriją apie Kate, vieną iš ketvirtos dalies personažų. Žaidėjų laukia kooperatyvas, atnaujinta grafika ir kova už pasaulio išlikimą. Siužetas bus įprastas.

Luigi's Mansion 3

Išleidimo data: 2019 m. Veiks „Nintendo Switch“.

Tai vienas mėgstamiausių „Nintendo“ gerbėjų serijos tęsinys. „Luigi's Mansion“ žaidime Luigi patenka į dvarą, pilną vaiduoklių ir kovoja su jais prietaisu, kuris panašus į dulkių siurblį. Ne taip daug žinoma apie trečiąją dalį, tačiau galime tikėtis daugybės išradingų žaidimo mechanizmų.

Ori sand the Will of the Wisps

Išleidimo data: 2019 m. Veiks kompiuteryje ir „Xbox One“.

Tęsinys populiaraus „Ori and the Blind Forest“. Pirmoji dalis buvo įsimintina dėl stulbinamos dvimatės grafikos ir žaidimo, kuris buvo pagrįstas neįprastais pagrindinio personažo įgūdžiais persikelti į kitas vietas. Antroje dalyje žaidėjai pabuvos mirtinajame miške ir susipažins su naujuoju personažu – pelėda.

The Outer Worlds

Išleidimo data: 2019 m. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

Kūrėjų „Fallout“ veiksmo RPG žaidimas. Žaidėjas išbandys kosminio kolonisto vaidmenį ir turės išgelbėti žmones, paliktus mirčiai. Pakeliui jis susitiks su daugybe charizmatiškų personažų, o pagrindinio personažo veiksmai paveiks siužeto įvykius ir požiūrį į jį patį.

Skull & Bones

Išleidimo data: 2019 m. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

„Ubisoft“ kūrėjų veiksmo žaidimas apie piratus, kurie įkvėpti mūšiams laivuose, kaip žaidime „Assassin's Creed IV: Black Flag“. Žaidėjai galės suformuoti komandas, šaudyti ir taranuoti priešo laivus, išlaipinti bei apiplėšti priešininkus.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Išleidimo data: 2019 m. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

„Titanfall“ kūrėjai, kuriuos neseniai įsigijo „EA“, dirba „Star Wars“ visatoje. Čia bus pasakojama istorija apie jaunuolį, kuris stebuklingai išgyveno po „Sitho keršto“ įvykių. Kolkas tai viskas, kas yra žinoma apie „Fallen Order“.

Wolfenstein: Youngblood

Išleidimo data: 2019 m. Veiks kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“.

„Wolfenstein“ serijos žaidimas, ypatingas dėmesys skiriamas kooperatyvui. Veiksmas prasidės Paryžiuje, praėjus 19 metų po „Wolfenstein 2“ įvykių, o pagrindiniai personažai bus BJ Blaskowitz dvynės dukros, kurių vardai Jess ir Sof. Jos ieškos tėvo užpultoje Prancūzijoje ir, kaip įprasta, žudys šimtus nacių.