Visų pirma, naujasis „OnePlus 6T“ pasižymės 6,41 colio įstrižainės AMOLED ekranu su 19,5:9 ekrano kraštinių santykiu ir Full HD+ raiška. Viršutinėje ekrano dalyje rasime vandens lašo formos ekrano išpjovą, o visa priekinė dalis bus padengta „Gorila Glass 6“ apsauga. Kompanijos atstovai patvirtino ir gerokai anksčiau nutekėjusią informaciją. „OnePlus 6T“ turės pirštų antspaudų jutiklį, kuris bus įmontuotas ekrane, o taip pat suteiks vartotojams galimybę atrakinti telefoną su veido atpažinimo funkcija.

Bene aktualiausia išmaniojo telefono dalis – kamera. „OnePlus“ atliko tam tikrų atnaujinimų naujajame savo įrenginyje, o vienas didžiausių – specialus naktinei fotografijai skirtas „Nightscape“ režimas. Skelbiama, jog užfiksuoti nuotraukas esant labai prastam apšvietimui užtrunka maždaug 2 sekundes, o šio režimo principas pakankamai paprastas. Jeigu kalbant paprasčiau, tai naudojamas HDR naktinis režimas, kurio metu iš kelių kadrų yra apjungiamas bendras vaizdas, taip sumažinant triukšmo lygį. Tiesa, įdomu ir tai, jog ši funkcija netrukus pasirodys ir senesnės kartos „OnePlus 6“ įrenginiuose.

Pažvelkime į „OnePlus 6T“ kameros specifikacijas. Išmanusis telefonas nugarėlėje turės 16 MPx raiškos vaizdo jutiklį su f/1.7 diafragma, o antrasis jutiklis bus 20 MPx raiškos. Abu sensoriai pasižymės OIS ir EIS galimybėmis, kurios padės stabilizuoti vaizdą bei fiksuoti sulėtinto vaizdo epizodus. Priekinėje telefono dalyje rasime kamerą su 16 MPx raiškos vaizdo jutikliu, o diafragmos dydis sieks f/2.0.
OnePlus 6T

Kaip ir buvo galima tikėtis, išmanusis telefonas ir toliau turės flagmanams būdingą geležį. „OnePlus 6T“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi bei turės dvi atminčių opcijas. Standartinis modelis pasižymės 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės, o tiems, kurie norės daugiau atminties bus galima įsigyti variantą su 8 GB RAM bei 256 GB vidinės atminties. Tiesa, naujasis modelis nepalaikys atminties kortelių.

Dar viena stiprybė, kuria visuomet pasižymėjo „OnePlus“ įrenginiai – tai talpos baterijos. Naujasis „OnePlus 6T“ turės didžiausios talpos bateriją per visą kompanijos gyvavimą, o jos talpa sieks 3700 mAh. Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo turėtų pakakti iki 23 proc. ilgesniam laikotarpiui nei anksčiau.
OnePlus 6T

Išmanusis telefonas veiks su „OxygenOS“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 9 Pie“ operacinės sistemos versiją. Taip pat, verta paminėti, jog naujasis „OnePlus“ nebeturės ausinių lizdo, kuris buvo pašalintas tam, kad pavyktų sėkmingai įmontuoti pirštų antspaudų jutiklį ekrane. Tačiau gamintojas pridės specialų adapterį, kuris leis Jums ir toliau naudotis savo įprastinėmis laidinėmis ausinėmis.

„OnePlus 6T“ Lietuvoje bus prieinamas nuo lapkričio 6 dienos, o pigiausias modelis kainuos 549 eurus. Jeigu norėsite modelio su 8 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties – Jums teks paploti 579 eurus, o versija su atitinkamai 8 GB ir 256 GB kainuos 629 eurus.