Norime atkreipti dėmesį, jog visos penkios programėlės yra pakankamai naujos arba visai neseniai atnaujintos.

„Shorty“ – įvairios sparčiosios ikonos

Net neabejojame, kad dauguma mūsų turi įvairių sparčiųjų ikonų (ang. shortcut icons) ant savo telefono darbalaukio. Tai padeda greičiau pasiekti dažniausiai naudojamas programėles ar puslapius, kuriuose lankomės dažniausiai. Tačiau ar kada norėjote susikurti sparčiąją ikonėlę dažnai peržiūrimiems dokumentams ar mėgiamiausioms dainoms? „Shorty“ yra būtent tokia programėlė! Ši aplikacija nemokama, be jokių reklamų ir tikrai itin patogi, todėl rekomenduojame ją išbandyti.

„Power Shade: Notification Bar Changer & Manager“

Bene dažniausiai naudojama išmaniojo telefono dalis – viršutinė pranešimų juosta. Mūsų rekomenduojama programėlė jums suteiks galimybę pakeisti jos išvaizdą – spalvų keitimas, dizaino elementų užapvalinimas ir panašūs dalykai. Tiesa, ši aplikacija turi ir mokamą versiją, kuri suteiks dar daugiau koregavimo galimybių.

„Anti-theft Security“ – telefono apsauga vagystės atveju

Kaip išduoda programėlės pavadinimas, ji skirta tam, kad pavyktų surasti pavogtą ar pamestą išmanųjį telefoną. Vienas didžiausių šios aplikacijos privalumų – galimybė atgauti telefone esančius duomenis. „Anti-theft Security“ yra tikrai labai geras papildymas standartinėms „Google“ saugumo paslaugoms.

„WaveEditor“

Jeigu dažnai įrašinėjate įvairius garsus su savo išmaniuoju „Android“ telefonu – rekomenduojame išbandyti „WaveEditor“. Ši aplikacija yra itin funkcionali ir palaiko daugybę skirtingų garso failų. Žinoma, programėlė yra tinkama ir tiems, kurie mėgsta redaguoti tam tikras dainas, nes ji turi ne tik rankinius, tačiau ir vizualius įrankius – FFT, osciloskopas ar spektrograma.

„Inware“

Tikriausiai ne kartą teko susimąstyti, kas naudoja ir kokius telefono resursus naudoja turimos programėlės. Šios aplikacijos dėka matysite ne tik visą informaciją apie savo įrenginį, tačiau ir galėsite patikrinti, kiek resursų naudoja jūsų programėlės. Sužinokite, kiek operatyviosios (RAM) atminties sunaudoja, kaip veikia procesorius, kokia ekrano raiška ir pan. Tiesa, ši programėlė yra dar kūrimo stadijoje.