Iš anksto užsisakiusieji, galėjo ateiti atsiimti savo pirkinį ir nelaukti ryto. Kiti užsiėmė vietas dar prieš valandą, kad tikrai išeitų su norimu pirkiniu. „Panoramoje“ įsikūrusiame „iDeal“ salone sutiktas atlikėjas Donatas Montvydas taip pat laukė pasikeisti savo seną sudaužytą „iPhone“ į naują. Vieną svarbiausių privalumų dainininkas išskyrė kamerą.

„Kadras, nuotrauka yra tai, ką žmonės nori pamatyti. Gerbėjai nebespėja paskaityti, o tiesiog nori pamatyti. Kamera yra tai, ką aš naudoju labiausiai, kuri reprezentuoja mane studijoje ar koncertuose“, – pasakoja Donatas.

Donatas Montvydas

Renkantis telefoną atlikėjui svarbiausia stilius ir funkcionalumas. „iPhone“ telefonai man atitinka aukščiausius kriterijus. Tai yra mano geriausias draugas. Būnant viešu asmeniu, kada vieša erdvė yra labai svarbi ir tu pozicionuoji savo žinutę ir muziką žmonėms, todėl reikia, kad viskas būtų greita ir paprasta. „iPhone“ yra geriausias pasiūlymas man“, – pabrėžė atlikėjas.

Naujausią „iPhone“ modelį įsigijęs Antanas paklaustas, kodėl renkasi būtent „Apple“ kompanijos išmaniuosius telefonus, sakė, kad tiesiog yra įpratęs net tik prie telefonų, bet ir prie visos „iOS“ sistemos. „Svarbiausia – turi būti geras daiktas, geros kokybės, o geras daiktas turi būti brangus“, – savo mintimis dėl kainos dalinosi pirkėjas.

Naktinė iPhone Xs ir iPhone Xs Max prekyba Lietuvoje

Iš Minsko atvykęs pirkėjas nesiskundė nei atstumu, nei kaina naujausio įsigyto „iPhone Xs Max“ modelio. Baltarusijoje prekyba prasideda dar vėliau nei Lietuvoje, todėl noras turėti anksčiau nesutrukdė atvykti į Vilnių.

„Svarbiausia, kad telefonas patiktų ir būtų patogu naudotis“, – džiaugėsi jau rankose turėdamas naujausią modelį.

Su dukra vidurnaktį į prekybos centrą atėjęs Vidmantas sako, tiesiog norėjęs pamatyti, kaip viskas atrodo iš arti. Naujausią „iPhone“ Vidmantas jau yra įsigijęs iš anksto, todėl atėjo tik suderinti atsiėmimo detalių.

Naktinė iPhone Xs ir iPhone Xs Max prekyba Lietuvoje

„Pagrindinis privalumas – labai funkcionali programinė įranga. Man labiau patinka „iOS“ operacinė sistema. Ji yra patogesnė nei telefonai su „Android“ sistema. Kaina naujųjų „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ aišku didoka, bet kai mano „iPhone“ atlaikė penkerius metus, tai išsidėliojus kainą, pakankamai normaliai atrodo“, – apie savo sprendimą rinktis tik „iPhone“ sako Vidmantas.

Naktinę prekybą „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ pradėjo ne tik „iDeal“ salonas, bet ir „Topo Centras“, telekomunikacijų bendrovė „Bitė“, o pirmąjį telefoną bendrovės „Tele2“ klientui į namus pristatė Arnoldas Lukošius.

Vilniaus prekybos centre „Akropolis“ įsikūrusiame „Telia“ salone, 8 val. ryto pirmuosius savo klientus, norinčius įsigyti naujausius „iPhone“ modelius pasitiko su kava ir kruasanais.

5,8 colio įstrižainės berėmį OLED ekraną turintis „iPhone Xs“ telefonas su 64 GB talpos vidine atmintimi operatoriaus klientams kainuoja 1179 eurus, su 256 GB – 1349 eurus, o didžiausią, 512 GB, vidinę atmintį turintis telefonas – 1579 eurus.

Didesnis, 6,5 colio įstrižainės „iPhone Xs Max“ telefonas su 64 GB vidine atmintimi kainuoja 1279 eurus, su 256 GB – 1449 eurus, o 512 GB modelis yra parduodamas už 1679 eurus.

Tai yra brangiausi modeliai šiuo metu esantys rinkoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)