„Tele2“, „Bitė Lietuva“ ir „Telia“ išankstinius šių modelių užsakymus pradės priiminėti kitą penktadienį, rugsėjo 21 dieną, o „iPhone XR“ – spalio 19 dieną.

Jau pradėjo domėtis

„Gavome patvirtinimą, kad oficiali prekyba šiais telefonais Lietuvoje prasidės panašiu metu, kaip ir didžiosiose Vakarų rinkose. Jau dešimt metų prekiaujame „iPhone“ telefonais, kasmet jų paklausa Lietuvoje auga. Sprendžiant iš pirmųjų klientų užklausų ir reakcijų internete, šie metai bus ne išimtis“, – sako Justas Paškevičius, „Telia“ telefonų kategorijos vadovas.

Kaip užsienyje, taip ir Lietuvoje labiausiai „iPhone“ paklausa išauga pristačius naujus modelius, tačiau prekybos pradžioje jų pasiūla būna itin ribota. Todėl norėdami būti tikri, kad jų nereiks laukti ilgiau, žmonės juos turėtų užsisakyti iš anksto. Tokią galimybę „Telia“ klientai turės likus savaitei iki oficialios prekybos pradžios: „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ bus galima užsisakyti nuo rugsėjo 21 dienos, o „iPhone Xr“ – nuo spalio 19 dienos.
iPhone XR

Padidėjo ekranas

„iPhone Xs“ turi 5,8 colio, „iPhone Xs Max“ – 6,5 colio įstrižainės berėmį OLED ekraną ir plieninį korpusą. Savo išmatavimais šie telefonai yra panašūs į pernai pristatytus „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“, tačiau ekrano įstrižainė padidėjo dėl to, kad jis užima visą priekinę įrenginio dalį. Kadangi juose neliko priekinio „Namų“ mygtuko, telefonų nebegalima atrakinti piršto atspaudu, jį pakeitė veidą atpažįstanti „Face ID“.

Kaip ir ankstesni modeliai, šie telefonai yra atsparūs vandeniui ir dulkėms (IP68 atsparumo sertifikatas), o jų sparčiu veikimu rūpinasi naujos kartos „A12 Bionic“ mikroschema. Fotografijos mylėtojų poreikius tenkins dviguba 12 MP raiškos galinė kamera su išmaniuoju HDR režimu ir „Bokeh“ efekto ryškumo nustatymo galimybe. Taip pat telefonų baterijas galima įkrauti belaidžiu būdu (Qi standartas).

Pagrindiniai „iPhone Xr“ skirtumai nuo šių modelių – 6,1 colio įstrižainės berėmis LCD ekranas, aliuminio korpusas, jo atsparumas aplinkos poveikiui šiek tiek prastesnis (IP67), taip pat galinėje dalyje yra ne dviguba, o vienguba 12 MP raiškos kamera.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)