Atpažįstamas vientiso aliuminio korpuso dizainas buvo ištobulintas siekiant aukščiausios kokybės, stiliaus ir pojūčio liečiant arba laikant rankoje, tuo pat metu išlaikant tvirtumą ir patikimumą, kurio tikimasi iš „Nokia“ išmaniojo telefono. Su didesnės raiškos ekranu, 40 proc. greitesniu procesoriumi ir patobulintomis kameromis „Nokia 5.1“ savo gerbėjams gali pasiūlyti sklandesnę ir kokybiškesnę patirtį nei jo pirmtakė, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Premium klasės meistriškumas

Išlaikydama klasikinį ankstesnės kartos dizainą, „Nokia 5.1“ yra subtili, kompaktiška ir natūraliai stilinga. Jos struktūros integralumą užtikrina vientisas 6000 serijos aliuminio blokas, atlaikęs griežtą 33 etapų apdirbimo, anodavimo ir poliravimo procesą, suteikiantį išskirtinę satininę apdailą ir pojūtį rankoje. Šis modelis bus siūlomas mėlynos spalvos, su satino apdaila.

Lengvai telpanti į kišenę naujoji „Nokia 5.1“ turi 0,3 colio didesnį ekraną, įmontuotą 2 mm siauresniame korpuse, o preciziškas dėmesys smulkiausioms detalėms, pavyzdžiui, harmoningai suderinti suapvalinti ekrano apvado kraštai ir telefono kampai, padaro telefoną kompaktišką. „Nokia 5.1“ turi aukštesnės raiškos 5,5 colio Full HD+ 18:9 vaizdo formato ekraną, todėl mėgstamo turinio žiūrėjimas – ar tai būtų naršymas internete, mėgstamiausių laidų žiūrėjimas, dalijimasis juokingais „memais“ ar žaidimai – sukuria malonią patirtį.

Dar didesnis našumas

Aprūpintas 2,0 GHz „MediaTek Helio P18“ aštuonių branduolių procesoriumi, „Nokia 5.1“ užtikrina sklandesnį visapusišką veikimą, kuris yra 40 proc. greitesnis ir galingesnis nei ankstesnės kartos, todėl galima lengvai kurti, redaguoti ir vienu metu atlikti daug užduočių.

Su atnaujinta 16MP galine kamera su automatiniu fokusavimu bei plataus kampo priekine kamera galima užfiksuoti daugiau svarbių gyvenimo detalių. „Nokia 5.1“ pirštų atspaudų jutiklis buvo perkeltas į telefono nugarėlę, kad būtų galima jį atrakinti smiliumi. Turint šį telefoną galima palikti savo piniginę namuose, nes saugiai ir lengvai atsiskaitysite su NFC per „Google Pay“ (NFC šiuo metu prieinama ne visose rinkose).
Nokia 5.1

„Daugeliui žmonių jų išmanusis telefonas yra pirmasis daiktas, į kurį jie pažvelgia ryte, ir paskutinis, kurį jie pasideda vakare. Nesvarbu, kiek norite išleisti savo išmaniajam telefonui, mes tikime, kad esate verti turėti patikimą įrenginį, kuris nuostabiai atrodo ir sklandžiai veikia. „Nokia 5“ buvo vienas iš mūsų populiariausių telefonų šioje kainos kategorijoje Lietuvoje, ir mes manome, kad mūsų gerbėjai palankiai priims patobulinimus, kuriais papildėme šią pergalingą formulę“, – sakė Robertas Siewierski, HMD generalinis direktorius Lenkijoje, Ukrainoje ir Baltijos šalyse.

Grynas, saugus ir naujausias „Android One“

„Nokia 5.1“ jungiasi prie „Android One“ šeimos, kurioje jau yra platus „Nokia“ išmaniųjų telefonų asortimentas, siūlantis išmanią, saugią ir tiesiog nuostabią „Google“ sukurtą patirtį. „Nokia“ išmanieji telefonai su „Android One“ turi didesnę atmintį ir užtikrina ilgesnį akumuliatoriaus tarnavimo laiką, taip pat šviežiausias dirbtinio intelekto pagrindu sukurtas „Google“ inovacijas, padėsiančias kasdien būti priešakyje.
Nokia 5.1

„Android One“ programa garantuoja, kad „Nokia 5.1“ trejus metus kas mėnesį gaus saugumo, o dvejus metus – operacinės sistemos atnaujinimus. Dėl to naujoji „Nokia 5.1“ patenka tarp saugiausių telefonų, visada papildomų naujausiomis „Google“ paslaugomis, tokiomis kaip „Google Assistant“ ir „Google Photos“, su nemokama neribota aukštos kokybės nuotraukų saugykla.

Su „Android Oreo™“ galėsite mėgautis naujausiomis funkcijomis, tarp kurių – „Google Assistant“, „Google Lens“, „Picture-in-Picture“ (skirta daugiafunkciniams veiksmams), „Android Instant Apps“ (kad būtų galima sklandžiai aptikti ir paleisti programėles), 60 fantastiškų naujų emotikonų bei akumuliatoriaus maksimizavimo funkcijos (pvz., foninių programėlių ribojimas). „Nokia 5.1“ yra parengta veikti su operacine sistema „Android P“.

„Nokia 5.1“ siūloma mėlynos spalvos, 3 GB/32 GB operatyvinės/vidinės atminties, jos kaina – 239 eurai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)