1. „Voletarium: Sky Explorers“ (Dangaus tyrinėtojai)

Originalus trimatis bėgikas su senovinėmis skraidymo mašinomis, kurias jūs galite patobulinti ir visokiais būdais jomis pralėkti. Rinkite naujas dalis, keiskite sparnus ir valdykite, eksperimentuokite su aerodinamika. Visa tai leis jums aplankyti tolimas šalis ir varžytis su kitais vartotojais.

2. „CrossFire: Legends“ (Legendos)

Kvalifikuotas trimatis šaulys kovoja skirtingais kovos būdais. Karališkųjų kovų gerbėjai gali konkuruoti su šimtais kitų vartotojų dideliame žemėlapyje. O greitesnio žaidimo gerbėjams, pateikiamos klasikinės komandinės „PvP“ kovos.Šis žaidimas pasižymi aukštos kokybės grafika ir patogiu valdymu.

3. „Orbia“

Arkadinis žaidimas, turintis šimtus reakcijos greičio patikrinimo lygių. Iš žaidėjo reikalaujama tik sklandžiai judėti iš vieno taško į kitą, įveikiant visus pavojus ir kliūtis. Tokį paprastą žaidimą įspūdingesniu daro labai stilinga grafika ir foninis garso takelis.

4. „AXE.io“

„Online“ kovos mažose arenose, kur jūs, būdami vikingų vaidmenyje, turėsite nugalėti savo varžovus. Mūšio ginklų kiekis yra griežtai ribotas, bet juos visada galima rasti ant žemės, taip kaip ir kalaviją ir visais rastais ginklais galima kovoti. Žaidime esanti įvairovė suteikia galimybę pasirinkti skirtingus veikėjus, įgūdžių sistemą ir kelis mūšio režimus.

5. „Dungeon Chronicle“

„RPG“ žaidimas su begaliniais požemiais, kuriais jums prireiks leistis vis žemyn ir žemyn, sunaikinant savo kelyje sutiktus monstrus. Jūsų veikėjas – universalas gali lengvai valdyti dviašmenius kardus ir šaunamus ginklus. Kai pasinersite į požemius, jūs galėsite sustiprinti savo veikėjo herojaus įgūdžius ir pasiimti į pagalbą palydovus.

6. „Deploy and Destroy“

Dinaminis internetinis šaudymo žaidimas, leidžiantis žaisti su personažais iš serialo „ Ash vs Evil Dead“ („Ešas prieš piktuosius numirėlius“) arba būti pagrindiniu veikėju iš kino filmo „Divirgent“. Kovos kortelės taip pat atsiranda skirtingose ​​vietose priklausomai nuo šių filmų veiksmo vietos. Kiekvienas herojus gali pasirinkti jam tinkamą kovos ginklą artimam ar tolimam šovimui, nesvarbu ar tai būtų šautuvas ar grandininis pjūklas.

7. „WarCars 2“

2D kovos dėl „Mad Max“ stiliaus automobilių – žudikų: su ietimis, harpūnais, pjūklu, ašimis ir kitais ginklais. Nuo pat pradžių visiems žaidėjams suteikiama pirminė arena, kuri yra įrengta atsitiktinai. Galite ją tobulinti ir naudoti „PvP“ žaidžiant prieš kitus žaidėjus.

8. „Runaway Toad“

Nuotykių platforma, kur varlės karalienės vaidmuo leidžiasi kelionėn iš savo pilies. Kelyje ji turės įveikti atsitiktinai sugeneruotus lygius su daugybe kliūčių, sutiks laukinius gyvūnus ir paprastąsias muses, ir šie sutikti veikėjai jai pagelbės. Žaidimo išskirtinumas yra iliustratorės Ninos Limarevos grafika, kuri atrodo išties originaliai.

9. „Mercs of Boom“

Mokslinės fantastikos kūrimo strategija, kuriai vadovauja privati ​​karinė korporacija. Žaidimo pagrindas – kovos su svetimomis būtybėmis, tačiau ir žaidimo pastatymui skiriama daug dėmesio. Jūs galėsite sukurti savo bazę, įrengti ją ir organizuoti ginklų gamybą, ir tais ginklais turėsite aprūpinti savo pagalbininkus.

10. „2048 Tycoon“

2048 galvosūkių variantas atrakcionų parko tema. Vietoj tradicinių skaičių yra karuselės, kalneliai, fontanai ir palapinės. Žaidimo principas yra tas pats: vienodų klėtelių langelių sujungimas ir jų lygio pakėlimas, kol bus užpildytos visas tuščios klėtelės lauke.