Telefonas sukurtas naudojant naujausią „Qualcomm® Snapdragon™ 845“ mobiliąją platformą, „LG G7 ThinQ“ turi 4GB/6GB RAM ir 64GB/128GB vidinę atmintį, tam, kad net ir sudėtingiausios užduotys ir aplikacijos veiktų lengvai. 6.1 colių (15.49 cm) „LG G7 ThinQ“ ekranas yra beveik coliu (2.54 cm) didesnis nei jo pirmtakas, bet nė milimetro ne storesnis, kad būtų pritaikytas naudoti viena ranka.

Atnaujinta dar išmanesnė kamera

„LG G7 ThinQ“ įdiegtos 8MP priekinė ir 16MP galinė kameros – su standartine ir ypač plataus kampo konfigūracijomis, ryškesnės rezoliucijos nuotraukoms su dar daugiau detalių. „LG Signature“ plačiakampė kamera nuo šiol peizažus fiksuoja mažiau iškreipdama kraštus, o asmenukės išgaunamos ryškesnės ir natūralesnės lyginant su ankstesniais LG telefonais.

LG dar labiau ištobulino kameros, pasirodžiusios „LG V30S ThinQ“ modelyje, AI funkcijas. AI CAM šiuo metu leidžia rinktis iš 19 fotografavimo režimų, iki aštuonių, dar labiau optimizuotoms nuotraukoms. Taip pat naudotojai gali pasirinkti vieną iš trijų efektų parinkčių, jei rekomenduotas AI CAM neatitinka jų skonio.

Naujovė G serijoje – portretų režimas (Portrait Mode) kuria nuotraukas su išplaukusiu fonu. Šis efektas gali būti įjungtas naudojant standartinį arba ypač plataus kampo (Super Wide Angle) režimą, suteikiant dar daugiau kūrybos galimybių mėgstantiems fotografuoti.

Lengviau ir smagiau su AI

„LG G7 ThinQ“ bus pirmasis įrenginys su „Google Lens“ funkcijomis. „Google Lens“ yra naujausias paieškos būdas naudojant AI ar kompiuterio vaizdą. Pasiekiamas per „Google Assistant“ ir „Google Photos“, jis gali suteikti daugiau informacijos apie tokius objektus kaip kraštovaizdis, augalai, gyvūnai, knygos, taip pat atpažinti tekstą. Apsilankyti interneto svetainėse, kontaktams pridėti vizitinę kortelę, pridėti renginius kalendoriuje, ar ieškoti ko nors restorano meniu – visa įmanoma su „Google Lens“.
LG G7 ThinQ

Ypač šviesus ekranas neturi konkurentų

Pirmasis dalykas, kurį pastebės „LG G7 ThinQ“ naudotojai, tai naujasis 6.1 colių QHD+ (3120 x 1440) ekranas, turintis 19.5:9 „FullVision“ proporcijas ir apatinį rėmelį, kuris yra net 50 proc. plonesnis nei „LG G6“. Sukurtas LG ir naujausių LCD technologijų „LG G7 ThinQ“ turi ypač šviesų ekraną, kuriame vaizdas išlieka ryškus ir aiškus net tiesioginėje saulės šviesoje.

Priklausomai nuo turinio, ekranui gali būti parinkti iki šešių skirtingų žiūrėjimo režimų: Auto, Eco, Cinema, Sports, Game ir Expert. Su Auto režimu telefonas automatiškai analizuoja žaidimų ir nuotraukų turinį ir optimizuoja ekraną, bei energijos suvartojimą. Naudotojas taip pat gali nustatyti vaizdą keisdamas ekrano temperatūrą ir RGB lygiu individualiai.

Neprilygstama garso patirtis išmaniajame telefone

„LG G7 ThinQ“ pateikia aukščiausios klasės garso inovacijas. Pirmą kartą pasiekiami „LG G7ThinQ“, „Boombox Speaker“ išnaudoja vidinę „LG G7 ThinQ“ erdvę kaip rezonatorių, dvigubai aiškiau perteikti įprastų telefonų žemus dažnius galingam „Boombox“ garsui, be išorinių garso kolonėlių. Padėtas ant lygaus paviršiaus, išmanusis telefonas panaudoja rezonansinę erdvę kaip žemų dažnių garsiakalbį, padidinti žemo garso efektą dar labiau.

„LG G7 ThinQ“ itin ištobulintas iki smulkiausių detalių, o jo išleidimas žymi naują žingsnį mūsų kompanijoje. Personalizuoto ir naudingo AI funkcionalumo kombinacija su reikšmingomis funkcijomis – tai pats bus patogiausias LG flagmanas šiuo metu“, – sakė Hwang Jeong-hwan, „LG Electronics Mobile Communications Company“ direktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)