Jeigu jums jau pabodo matyti per anksti išsikraunantį telefoną, verta pasitikrinti, galbūt turite vieną ar kelias iš šią energiją siurbiančių programėlių.

Bendrovė „Avast“ sudarė programėlių sąrašą, kurios turi didžiausią poveikį telefono baterijai blogąja prasme. Jos yra suskirstytos į dvi dalis: tos, kurios gali veikti fone ir yra sunkiau pastebimos, ir tos, kurios veikia įjungtos, rašo metro.co,uk

Tai – 10 daugiausiai energijos naudojančių, fone veikiančių programėlių:

1) Samsung AllShare
2) Samsung Security Policy Updates
3) Beaming Service for Samsung
4) ChatON Voice & Video Chat
5) Google Maps
6) WhatsApp Messenger
7) Facebook
8) WeChat
9) AppLock
10) DU Battery Saver

Dar 10 daugiausiai energijos naudojančių programėlių, kai jos yra atidaromos:

1) Samsung WatchON
2) Samsung Video Editor
3) Netflix
4) Spotify Music
5) Snapchat
6) Clean Master
7) LINE: Free Calls & Messages
8) Microsoft Outlook
9) BBC News
10) ES File Explorer File Manager

Bendrovė „Avast“ taip pat pažymi, kad „Facebook“ ir „Netflix“ naudoja nepaprastai daug mobiliųjų duomenų, kai „Facebook“ ir „Spotify Music“ „suryja“ didelę dalį telefono atminties.

Svarbu pažymėti, kad atliekant tyrimą buvo naudojami „Android“ programinę įrangą turintys telefonai, tačiau tikėtina, kad jos turės panašų poveikį ir kitą operacinę sistemą turintiems įrenginiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)