Iki liepos 29 d. „Windows 7“ ir „Windows 8.1“ vartotojai be jokių papildomų mokesčių gali atsinaujinti į pačią naujausią „Windows“ versiją. Šiuo metu „Windows“ jau veikia daugiau nei 350 mln. įrenginių visame pasaulyje.

Pranešime teigiama, kad atsinaujinę į „Windows 10“ vartotojai jau rugpjūčio 2 d. galės įsidiegti „Anniversary update“ atnaujinimą. Patobulinimas suteiks naujovių tik namų vartotojams, bet ir įmonėms.

Bus suteikti saugumo sprendimai įmonėms su „Windows Defender Advanced Threat Protection“ bei pažangi „Windows Infomation Protection“ platforma, apsauganti bendroves nuo netyčinio duomenų nutekėjimo. Namų vartotojai dabar galės naudoti „Windows Hello“ funkciją naršyklėje ir programėlėse.

Bus galima naudotis „Windows Ink“ funkcija, leidžiančia patogiau naudotis skaitmeniniu rašikliu „Windows 10“ ekosistemoje.

Microsoft Edge“ po atnaujinimo turėtų veikti mažesnėmis energijos sąnaudomis, su daugiau plėtinių galimybių, puslapiai atvaizduojami kokybiškiau ir naršykle bus patogiau naudotis žmonės su negalia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)