Arūnas Dūda iki šiol ėjo „Bitė Lietuva“ finansų vadovo pareigas. Jo patirtis telekomunikacijų rinkoje – 20 metų, iš jų 18 metų jis dirba „Bitėje“. Arūnas Vilniaus universitete ir ISM Verslo ir vadybos universitete įgijo verslo vadybos magistro (MBA) laipsnius.

Pranešime rašoma, kad Gintas Butėnas iki dabartinių pokyčių vadovavo „Bitės“ tinklui Lietuvoje ir Latvijoje. Jo karjera „Bitėje“ prasidėjo prieš 15 metų. Per tą laiką, dirbdamas įvairiose inžinerijos ir vadovaujamose pozicijose, G. Butėnas įgavo ekspertinės patirties visose mobiliojo tinklo srityse: radijo tinklo planavime, diegime bei eksploatacijoje. Jis labai prisidėjo prie „Bitės“ mobiliojo tinklo starto bei plėtros Latvijoje, taip pat aktyviai dirbo plėtojant 3G/4G/4G+ tinklus abiejose šalyse. G. Butėnas yra baigęs studijas KTU telekomunikacijų ir elektronikos fakultete, bei įgijęs magistro laipsnį inžinerinių matavimų srityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)