Tradiciškai „Meitu“, kuris labiausiai žinomas ne kaip išmaniųjų telefonų gamintojas, o kaip nuotraukų redagavimo programinės įrangos kūrėjas, didžiausią dėmesį skyrė priekiniai kamerai. Ji tokia pati kaip ir galinė.

Abu fotoaparatai gavo 21 megapikselio „Sony“ jutiklius, blykstes, šešių linzių optiką ir „Milbeaut“ fotoprocesorių (anksčiau „Fujitsu“ priklausiusio „Socionext“ padalinio produktas). „Meitu M6“ iš anksto įdiegtas nuotraukų redaktorius, kuriuo, pasak kompanijos, naudojasi milijardas žmonių visame pasaulyje.

Meitu M6

„Meitu“ pirmą kartą atkreipė dėmesį į telefono audio galimybes. M6 aprūpintas garso lustu, deja, neskelbiama kokiu, bet žadamas Hi-Fi skambesys. Žemiau ekrano esantis mygtukas turi pirštų atspaudų skaitytuvą.

Išmaniojo telefono darbo spartą užtikrins procesorius „MediaTek Helio P10“, 3 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, o vaizdą rodys 5 colių Full HD ekranas. 2900 mAh talpos akumuliatorius palaikys greito įkrovimo funkciją.

Išmanusis telefonas gavo kompanijai būdingą „Double-V“ dizainą, o aplink ekraną yra juodas rėmelis. Yra dviejų spalvų variantai: baltos su rausvu apvadu ir visiškai rožinis. Kiekvieną iš jų taip pat galima rasti su „Hello Kitty“ atvaizdu ant dangtelio. „Meitu M6“ kainuos apie 410 eurų.

„MeiTu V4s“ yra šiek tiek atnaujinta, praėjusių metų pabaigoje pristatyto, „MeiTu V4“ versija. Išmanusis telefonas gavo tokias pat kameras kaip ir M6 – dvi 21 megapikselių su blykste. Prietaiso įranga patalpinta į korpusą su metaliniu rėmeliu ir odiniu dangteliu. Be baltos, rožinės ir šviesiai žalios versijų, kurios egzistavo anksčiau, dabar pasirodė oranžinės spalvos modelis.

Meitu V4

„MeiTu V4s“ gali pasigirti 3 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties, 5 colių Full HD ekranu ir „MediaTek Helio X10“ lustu. Bendrovė nepaskelbė vartotojo baterijos talpos, tačiau vargu ar ji pasikeitė, palyginti su V4, kur ji yra 2650 mAh. „MeiTu V4s“ kaina bus apie 550 eurų.

Abu modeliai naudoja „Android“ operacinę sistemą su „MEIOS3“ vartotojo sąsaja.