Pasak „Reuters“, viename iš reklaminių vaizdo klipų Billas Gatesas, negarsėjantis šokiruojančiais pareiškimais, skirtingai nei Steve‘as Jobsas ar Laris Ellisonas, buvo apsirengęs kaip Haris Poteris – populiarios pasakų serijos ir neseniai išleisto „AOL Time Warner“ filmo herojus.

Neaišku, ar „AOL Time Warner“ korporacija, turinti išskirtines autorines teises į viską, kas susiję su Hariu Poteriu, nepateikė teismui ieškinio už berniuko įvaizdžio panaudojimą

Vaizdo klipe Billas Gatesas, apsirengęs kaip Haris Poteris, ir Steve‘as Balmeris, užsivilkęs „Žvaigždžių karų“ epopėjos herojaus Luko Skywalkerio kostiumą, neaišku dėl ko kovoja B.Gateso kabinete. Į kabinetą įeina dar vienas personažas ir nustebęs klausia abiejų „Microsoft“ vadovų, ką šie veikia apsirengę tokiais kostiumais. Steve‘as Balmeris nusiplėšia nuo savęs Luko Skywalkerio drabužius ir kaip kulka šauna iš kabineto, o Billas Gatesas nesutrikęs paaiškina, jog tai jo kasdieninis kostiumas. Daugiau informacijos apie vaizdo klipą nepateikta.

Parodoje B.Gatesas pasakojo susirinkusiems apie „Microsoft“ rytojaus technologijas, pristatė „kompiuterizuoto buto“, kuriame visa buitinė technika bus valdoma kompiuterio, projektą.

Juokaujama, kad B.Gatesas užmiršo papasakoti, kaip atrodys „pakibęs“ arbatinukas, pastoviai pranešantis, jog atlikta klaidinga operacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją