Šios bendrovės paslaugų infrastruktūra minėtuose miestuose apima apie 7,5 tūkst. namų ūkių.

„Sėkmingai tęsiame savo plėtrą į naujus miestus ir regionus. Šis įsigijimas mums leis savo paslaugas pasiūlyti dar didesniam vartotojų ratui. Artimiausiu metu pertvarkius technologinę bazę, Elektrėnų ir Kaišiadorių gyventojams atsiras galimybė naudotis tomis paslaugomis, kurias vertina mūsų klientai didžiuosiuose šalies miestuose – tai naujos kartos išmaniosios televizijos paslaugos bei spartus šviesolaidinis internetas“, – sako „Cgates“ komercijos direktorius Tomas Burovas.

Tai antras „Cgates“ sandoris per pastaruosius 9 mėn. – praėjusių metų pabaigoje įsigyta įmonių grupė, veikusi su prekės ženklu „Kava“. Po šio sandorio „Cgates“ įgijo galimybę savo paslaugas pasiūlyti 100 tūkst. naujų namų ūkių didžiuosiuose šalies miestuose.

Šiuo metu „Cgates“ teikiamomis televizijos paslaugomis, įskaitant naujausią įsigijimą, naudojasi apie 130 tūkst. namų ūkių, o internetu – apie 90 tūkst. vartotojų.

„Cgates“ yra antra pagal dydį Lietuvoje televizijos ir interneto paslaugų teikėja, veikianti rinkoje daugiau kaip 20 metų. „Cgates“ yra „Starman“ grupės, veikiančios Lietuvoje ir Estijoje, dalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)