Inovacijų, ateities tendencijų ir kūrybingumo renginyje dalyvaus ir pranešimus skaitys verslininkai, biohakeriai, kūrėjai, pramogų pasaulio atstovai. DELFI portale didelę dalį pranešimų bus galima stebėti tiesiogiai.

Kaip skelbia „Login“, šiemet bus galima pamatyti žmones-kiborgus, „Grammy“ laimėtojus ir Kanye Westo prodiuserius, biohakerius su implantuotais lustais po oda, taip pat bus aptartos kosminės kelionės į Mėnulį ir ne tik – dešimtajame „Login 2016“ festivalyje laukia išties spalvingos, kontraversiškos ir kvapą gniaužiančios asmenybės.

Siekdamas suteikti progą skaitytojams netiesiogiai dalyvauti konferencijoje, DELFI portalas tiesiogiai transliuos įdomiausius pranešimus, taip pat technologijų ir inovacijų festivalyje įkurs DELFI TV tiesioginių transliacijų studiją.

„Džiaugiamės, kad DELFI TV šiemet iš „Login“ konferencijos pateiks net tris tiesiogines transliacijas. Žiūrovai ne tik galės stebėti dviejų pagrindinių salių pranešimus, bet ir klausytis dalyvių bei svečių interviu iš DELFI TV studijos“, – sakė DELFI TV vadovas ir vyr. redaktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas ir patvirtino, kad negalintys dalyvauti konferencijoje DELFI skaitytojai, portale galės gauti pačią naujausią ir aktualiausią informaciją.

„Jeigu prieš dešimt metų „Login“ startavo kaip blogerių konferencija, aktuali tik nedidelei žmonių grupelei, šiandien šis festivalis ir jame keliamos diskusijos, nagrinėjamos temos, aptariamos įžvalgos bei sėkmės istorijos su geriausiais metų vizioneriais yra atviras visiems, besidomintiems technologijų ir progreso naujovėmis. Juk šie dalykai aktualūs ne tik IT atstovams – be šiuolaikinių technologijų neįsivaizduojamas kiekvieno iš mūsų gyvenimas. DELFI TV tiesioginės transliacijos – tai didelė pagalba įgyvendinant vieną iš „Login“ tikslų – siekį užtikrinti, kad festivalis būtų atviras tiek moksleiviams, tiek vadovams, ir tiems, kurie neturi galimybės šiomis dienomis apsilankyti technologijų Mekoje“, – sako „Login“ direktorė Ieva Dirvonskaitė.

Su DELFI mobiliąją programėle vaizdo transliacijas savo išmaniuosiuose stebėsite daug patogiau. DELFI programėlę „Android“ išmaniesiems įrenginiams galite atsisiųsti ČIA, „iOS“ įrenginiams – ČIA.

Dvi dienas truksiančio festivalio „Login 2016“ metu dalyvių laukia 10 salių, 5 didieji renginiai, 9 sesijos, 7 dirbtuvės ir tiek pat diskusijų, daugiau nei 140 pranešėjų, beveik 130 pranešimų.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai teminiai portalai ir jų prekių ženklai: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, Panele.lt. Specializuoti teminiai interneto kanalai ir jų prekių ženklai: Krepšinis.lt, Vyriškai.lt, Daraupats.lt, Letena.lt, 5Braškės.lt, Klubas.lt, Galjuokauji.lt, Būsiumama.lt, 1000receptų.

Grupei priklauso ir skelbimų tinklalapiai bei jų prekių ženklai Alio.lt ir Zave.lt. Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, ,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, „GEO“.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)