Kaip renginyje teigė Bilas Geitsas, šiandien, praėjus 2,5 mėnesio po oficialaus “Windows XP” pristatymo, daugiau nei 17 milijonų žmonių džiaugiasi nauja patirtimi, stabilumu ir saugumu. Pasak jo, tai geriausiai parduodama “Windows” versija, suteikianti dideles galimybes asmeninių kompiuterių gamintojams ir rinkos partneriams.

Kaip praneša “Microsoft, “Windows XP” licencijų pardavimai iš kompiuterių gamintojų 300 proc. pralenkė “Windows 98” pardavimus ir 200 proc. viršijo “Windows Me” pardavimus per tą patį laikotarpį.

“CES” renginio metu “Microsoft” taip pat paskelbė, kad žaidimų konsolė “Microsoft Xbox” tai vienas iš sėkmingiausių pristatymų žaidimų konsolių istorijoje. Nuo “Microsoft Xbox” pristatymo dienos, kuris įvyko praėjusių metų lapkričio 15 dieną, iki praėjusių metų pabaigos Šiaurės Amerikoje parduota 1,5 milijono “Xbox” vienetų.

Vasario 22 dieną “Microsoft Xbox” bus pristatytas Japonijoje. Europoje ir Australijoje oficialus “Xbox” pristatymas įvyks šių metų kovo 14 dieną, teigiama pranešime spaudai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją