„Samsung“

Samsung“ jau kokius šešis mėnesius vis paleidžia kokių žinių apie „Galaxy S7“ ir „S7 Edge“. Mugėje pristatomi prietaisai esą labai daug kuo nesiskirs nuo savo pirmtakų, tačiau savo produkto vertę „Samsung“ bandys kelti su microSD lizdu, taip pat turėtų būti pristatyta telefono apsauga nuo vandens. Tvirtinama, kad „S7“ ir „S7 Edge“ turės 3,000 mAh ir 3,600 mAh baterijas.

Šie du telefonai, pranešama, į prekybą paklius iškart praėjus „Samsung“ konferencijai. Ar bus daugiau produktų, kuriais kompanija bandys nustebinti vartotojus, nežinia. Tačiau lyg buvo girdėti kalbų, kad bus parodyti „Galaxy Tab S3“ planšetiniai kompiuteriai, kurių įstrižainė sieks 8 ir 9,7 colius.

Žinių, apie tai, ką parodys ši kompanija galima tikėtis jau sekmadienį.

„Huawei“

Kinų bendrovė „Huawei“ rengiasi gauti tiek pat daug dėmesio kaip ir didieji jos varžovai. Tikriausiai dėl to ji turėtų padėkoti „Huawei Watch“ ir išmaniajam telefonui „Mate 8“.

„Theinquirer.com“ rašo, kad savo parduotuvėje „MWC 2016“ konferencijoje ji rengiasi pristatyti šį tą išskirtinio. Kalbama, kad kompanija parodys savo naująjį išmanųjį – „Huawei P9“, nors yra kalbančių, kad tai bus antros kartos išmanusis laikrodis, besivaržysiantį su bendrovės „Apple“ produktais. Laikrodis bus suderinamas su operacinės sistemos „Android“ įrenginiais.

Bendrovės spaudos konferencija rengiama šį sekmadienį.

„LG“

Ši bendrovė visai nesistengė savo „MWC“ planų laikyti paslaptyje. Ji atsiuntė pranešimą žiniasklaidai, kad rengiasi išleisti „LG G5“, nors išmanusis telefonas dar viešai nepristatytas ir neparodytas.

Kompanija mugės metu esą apie telefoną turėtų papasakoti daugiau, tačiau išties apie jį atskleista viskas, kas tik įmanoma. Prietaise, lyginant su ankstesniąja jo versija, pakis išvaizda: išmanusis turės metalinį viršelį, kuris pakeis daug kam atsibodusį ir gana pigiai atrodantį plastikinį. Kompanija žada „patobulintą aukštos kokybės audio patirtį“ – tokio rezultato ji tikisi iš bendradarbiavimo su „B&O Play“ ekspertais.

Kol kas dar nežinoma, kokio pločio bus naujojo modelio ekranas, tačiau yra teigiančių, kad jis turės 5,6 colių QHD ekraną. Tikimasi Snapdragon 820, taip pat 20 megapiselių kameros ir Android 6.0.
Panašu, kad prietaisas pagaliau turės išimamą bateriją.

„Microsoft“

Kadangi kompanija pranešė apie Windows 10 palaikantį „Lumia 650“ išmanųjį telefoną dar prieš prasidedant MWC, tai nepanašu, kad savo naujienų krepšelyje ši kompanija turės kažką įspūdingo.

Gali būti, kad ši kompanija išnaudos mugę tik parodydama ir demonstruodama naująjį prietaisą. „Microsoft“ daug nesuplanavus, kalbama, kad „HP“ gali pranešti apie savo pirmąjį išmanųjį prietaisą, kuris palaikys „Windows 10“.

„Sony“

Ši kompanija pasistengė, kad jos planai neiškiltų į viešumą. Dėl to buvo labai mažai spekuliacijų, ką ji galėtų pristatyti.

Taip galėjo nutikti ir dėl to, kad kompanija nesirengia pristatyti nieko ypatingo.Mažai tikėtina, kad bus išleista nauja išmaniųjų „Xperia“ linija, tačiau gali būti naujienų, susijusių su „Sony Smartwatch“ ar „Xperia“ planešetinių kompiuterių linijomis. Tikimasi, kad „Xperia Z5“ planšetinis kompiuteris išeis su „Android 6.0 Marshmallow“ operacine sistema, turės 10.1 QHD ekraną ir IP67 sertifikatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)