Naujoji versija išsiskiria tuo, kad veikia debesų kompiuterijos pagrindu ir itin didelį dėmesį skiria duomenų analitikai.

„Naujoji „Dynamics AX“ suteikia pažangiausias priemones valdyti distribucijos, tiekėjų, pardavimų, finansų, klientų, darbuotojų ir kitus verslo išteklius bei funkcijas. Šis leidimas į vieną sulieja „Azure“ debesų kompiuterijos galimybes ir „Dynamics AX“ realaus laiko įžvalgas bei įprastą ir lengvai suprantamą vartojo sąsają. Todėl bendrovės galės sparčiai apdoroti milžiniškus informacijos kiekius, o pačią VVS itin greitai įdiegti bei pritaikyti, kintant bendrovės dydžiui ir reikalavimams“, – teigia Ainis Kavaliauskas, „Microsoft Lietuva“ vadovas.

Pasak jo, tyrimų bendrovė IDC skaičiuoja, kad vien tinkamai įdiegta ir naudojama VVS sistema gali per metus vieno darbuotojo generuojamas pajamas padidinti daugiau nei 2,3 tūkst. eurų. Tokį prieaugį lemia ne tik VVS pagalba optimizuoti procesai bendrovės viduje, bet ir patogesnės galimybės analizuoti duomenis ir priimti tinkamus sprendimus bei išvengti klaidų.

Įžvalgas pateiks beveik realiu laiku

Atnaujinta „Microsoft Dynamics AX“ siūlo patobulintą vartotojo sąsają, kuri atrodo bei veikia taip pat kaip „Microsoft Office“, lengvai integruojasi su kitais „Microsoft“ produktais, kaip „Dynamics CRM“ ar „Office 365“, o informacijai perteikti naudoja HTML5 technologiją. Taip pat išnaudojamos „Azure Machine Learning“ galimybės, kurios bendrovėms padės analizuoti, lengvai vizualizuoti didelius kiekius informacijos, beveik realiu laiku pateiks įžvalgas apie verslo procesus bei padės prognozuoti ateitį, pasitelkus VVS integruotą „Power BI“ sprendimą.

Debesų kompiuterija paremta architektūra itin paspartino „Dynamics AX“ įdiegimą bendrovės viduje. Taip pat ši VVS, kaip ir kiti „Microsoft“ sprendimai, prieinama tiek tradiciniuose, tiek planšetiniuose kompiuteriuose ir išmaniuosiuose įrenginiuose, nepriklausomai nuo jų naudojamos operacinės sistemos.

Kartu su naująja „Dynamics AX“ buvo atsisakyta tradicinio versijų modelio – nuo šiol prenumeratoriai visada turės naujausią ir funkcionaliausią šios verslo valdymo sistemos versiją ir jiems nebereikės periodiškai įsigyti jos atnaujinimų.

Rinkos dalyviai tikisi esminio lūžio

Dovydas Zinkevičius, verslo valdymo sprendimus diegiančios „Columbus Lietuva“ pardavimų direktorius, mano, kad naujoji VVS versija turėtų tapti esminiu lūžiu, kuris paskatins viso šio segmento transformaciją: „Debesų ir kitos naujausios technologijos, praplėstas funkcionalumas, dar intuityvesnė vartotojo sąsaja ir itin patogūs duomenų analitikos įrankiai – tai yra tai, ko labai laukiame ir mes, vieni didžiausių „Dynamics“ produktų diegėjų, ir mūsų esami bei būsimi klientai.“

Vienas didžiausių oro vėdinimo ir šildymo sistemų gamintojų Europoje „Salda“ savo veikloje „Dynamics“ sprendimus naudoja jau daugiau nei 10 metų. „Iš patirties galiu pasakyti, kad kiekviena versija „atsineša“ iš tiesų reikšmingus ir naudingus pakeitimus bei funkcionalumus, kurie padeda efektyvinti įmonės procesus, taupyti resursus, valdyti informaciją ir siekti geresnių verslo rezultatų. Iš pasiekiančios informacijos darau prielaidą, kad ši nauja versija bus dar vienas didelis sistemos žingsnis į priekį, pritaikant naujausias technologijas ir dar arčiau verslo poreikių“, – sako Marius Urbietis, „Salda“ IT sistemų vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)