Šis plėtinys lietuvių „Google Maps“ žemėlapius pasiekė jau prieš keletą savaičių.

Jis skirtas patogiai planuoti keliones viešuoju transportu: įsijungus žemėlapį galima pamatyti ne tik autobusų ir troleibusų išvykimo laiką, bet ir galimą kelionės ilgį, stotelių sąrašą. Iš visų pateikiamų galimybių galima rinktis patogiausią bei juo remtis.

Norintiems naudotis šiuo „Google Maps“ plėtiniu, reikės įsijungti žemėlapį, suvesti adresą, iš kurio norite keliauti, kelionės tikslą, taip pat pasirinkti, kad žemėlapis parodytų kryptį. Kai tai padarysite, pasirinkite keliavimo būdą: automobiliu, viešuoju transportu ar pėsčiomis. Vilniuje, pasirinkę viešąjį transportą, galėsite pamatyti visus autobusų ir troleibusų tvarkaraščius.

Kaip skelbia Vilniaus miesto savivaldybė, Vilnius tampa pirmuoju Lietuvos miestu, kurio viešojo transporto sistema – maršrutų tvarkaraščiai ir kelionės planavimas – bus pateikiama „Google Maps“ aplinkoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)