112
Kitas

1. Prislopinkite ekrano ryškumą

Siūlome kelis paprastus patarimus ir triukus, ką daryti, kad telefono baterija nesektų taip greitai.

Netgi 2016 metais retai pasitaiko, kad išmaniojo telefono baterija atlaikytų daugiau negu 24 valandas. Tobulesnės baterijų technologijos mūsų dar nepasiekė, o tai reiškia, kad ribotą energiją kuo taupiau turėtų naudoti programos ir ir įvairios parinktys.

Šiuolaikiniam žmogui sunku būtų ištverti be išmaniojo telefono: didelio, ryškaus ekrano, bevielio interneto ryšio, „Bluetooth“, GPS ir 3G. Tačiau pasinaudodami šiais patarimais ir atlikę kelis pakeitimus savo telefono nustatymuose (galbūt netgi šiek tie pakeitę savo naudojimosi telefonu įpročius), galėsite gerokai pratęsti baterijos tarnavimo laiką, rašo pcadvisor.co.uk.

Šiais laikais galima rinktis iš daugybės išorinių USB energijos talpyklų, kurios išgelbės jūsų telefoną, jei netinkamu metu išsektų baterija. Be to, kai kurie telefonų modeliai turi papildomas integruotas baterijas, kurios už nedidelį svorį ir dydį suteikia papildomos energijos.

Šiame straipsnyje tikrai nebus siūloma mažiau naudotis telefonu. Mūsų tikslas yra parodyti, kaip galite sumažinti savo telefono energijos eikvojimą nepaverčiant jo nenaudojamu daiktu.

Taigi, 10 būdų, kaip galite prailginti savo baterijos gyvavimo trukmę.

112
Kitas

1. Prislopinkite ekrano ryškumą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)