Naujasis modelis išlaikys keturias jau anksčiau pristatytas spalvas, tokias pat, kaip ir „iPhone 6s“, rašo „Independent.co.uk“. Rožės auksinė, sidabrinė, kosmoso pilka ir auksinė – aujieji „iPhone“ telefonai bus tokių spalvų.

Įvairūs šaltiniai tvirtino, kad naujasis modelis bus kiek didesnis už „iPhone 5“ ir kiek mažesnis už „iPhone 6“. Jame bus naudojamos „iPhone 6“ ir „6s“ modelių dalys. Tvirtinama, kad šio modelio kraštai bus užapvalinti.

Prietaisą rengiamasi pristatyti kovo 15-ąją. Tikimasi, kad įsigyti jį bus galima dar po keleto savaičių.

Tvirtinama, kad keturios praėjusiais metais pristatytos „Apple“ spalvos turėtų nudažyti ir naujuosius planšetinius kompiuterius „iPad“ ir kompiuterius „MacBook“.

Tikimasi, kad naujasis planšetinis kompiuteris „Air3“ bus pristatytas to paties renginio metu. Jis turėtų išlaikyti tą patį dydį kaip ir ankstesnieji planšetiniai kompiuteriai, tačiau turės naujų papildomų funkcijų ir jame bus įgyvendinta technologinių patobulinimų.

Tikimasi, kad kompanija išleis ir naujojo „Apple“ laikrodžio aksesuarų liniją bei atnaujins laikrodžio operacinę sistemą. Paties laikrodžio atnaujinimo nesitikima. Tai esą turėtų nutikti rugsėjį, tuo pat metu, kai bus išleistas „iPhone 7“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)