Svetainėje, kuri aptaria visas su bendruomenėmis susijusias temas, pristato technologijas, aptaria bendruomenių projektus, išpublikuota žinutė apie Lietuvą.

Joje rašoma, kad akardeonistas virtuozas Martynas Levickis ir styginių kvartetas „SinChronic“ praėjusiais metais pristatė danų kompozitoriaus Poulo Ruderso serenados „Ant kosminio vandenyno kranto“ (angl. k. On the Shores of the Cosmic Ocean) akordeonui ir styginių kvartetui skirtas dalis. Tvirtinama, kad šis darbas buvo įkvėptas astronomo Karlo Sagano raštų.

Teigiama, kad kūrinys, kuriam idėjų semtasi iš kosmoso kelionių, mokslo ir tyrinėjimų pristatytas su neįtikėtino grožio vizualizacijomis, suprojektuotomis ant salės sienų, už atlikėjų. Jose panaudoti ir Žemę vaizduojantys filmukai, ir žvaigždžių kadrai.

Progresyvių idėjų ir įkvepiančių istorijų konferencija „TEDxVilnius“ šiais metais įvyks balandžio 2 d. Dalyvius ji pakvies susiburti Lietuvos nacionaliniame dramos teatre, kur pranešimus keturiose sesijose skaitys daugiau nei 20 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)