Dabar šias versijas naudojantieji turėtų susirūpinti ir atsinaujinti naršykles: jie turėtų pakeisti jas į „IE 11” ar instaliuoti „Edge“ naršyklę.

Kaip tvirtina „Microsoft“, visus senų naršyklės versijų naudotojus turėjo pasiekti „gyvenimo pabaigos“ perspėjimas, kuris nurodo, kaip naršyklės naudotojams reikėtų elgtis toliau. Jiems primenama, kad tikintis ir toliau saugiai naudotis naršykle, ją reikėtų atnaujinti.

Kompanija tvirtina, kad iš kompiuterio senosios naršyklės neišnyks, tačiau kompanija „Microsoft“ nustos jomis rūpintis – netaisys klaidų, nesiųs naujinimų. Dėl to ilgainiui naršyklė taps neatspari virusams ir kitoms grėsmėms.

Paskutinius keletą metų „Internet Explorer“ naudotojų kiekis nuolat mažėjo: 2014 m. pradžioje, ši naršyklė turėjo 58,2 proc. rinkos, o tų pačių metų gruodį jos auditorija buvo sumažėjusi 10 proc., pranešė kompanija „Netmarketshare“. Per tą patį periodą „Google“ palaikomos naršyklės „Chrome“ auditorija išaugo nuo 16,4 proc. iki 32,3 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)