Dvejų metų kadencijai išrinktas naujasis „Infobalt“ prezidentas pabrėžė programinės, techninės įrangos kūrėjų, gamintojų, startuolių bendruomenės vienijimąsi, bendradarbiavimo su švietimo sektoriumi svarbą ruošiant informacinių technologijų (IT) specialistus, kurių trūkumas Lietuvos rinkoje jau siekia penkiaženklį skaičių.

Kitas aktualus klausimas – pagalba ne tik naujai besikuriantiems, bet ir jau realiai veikiantiems startuoliams, siekiant užtikrinti, kad Lietuva toliau išliktų šalis, kurioje jie gali sėkmingai vystyti savo veiklą ir augti. Taip pat – Lietuvos startuolių matomumo didinimas potencialių investuotojų akiratyje.

T. Vitkus yra sukaupęs daugiau nei 15 metų patirtį IT srityje. Prieš tapdamas vienos didžiausių Baltijos šalyse IT paslaugų bendrovės „Tieto Lietuva“ vadovu jis dirbo tokiose kompanijose kaip „Oracle“, SAP, „Duomenų logistikos centras“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)