Apyrankės išvaizda išliko nepasikeitusi, nors buvo daug spėlionių, ar visgi atsiras ekranas. Kinų gamintojai nusprendė kainos nekelti ir ekrano nedėti. Didžiausias pasikeitimas – pulso matuoklio integravimas, bei kiek didesnė baterija, lyginant su pirmąja, spalvotas LED lemputes turinčia, versija.

Kiek naujesnė (ir pigesnė) „Xiaomi“ apyrankė su baltomis lemputėmis turi tokią pačią 0,45 mAh bateriją. Kita vertus, papildomo jutiklio integravimas baterijos laiką sutrumpins, nors „Xiaomi“ garantuoja, kad vienu įkrovimu apyrankę bus galima naudoti mažiausiai 20 dienų. Žadama, kad „Pulse“ miegą matuos dar tiksliau, nors ir senoji versija tai darė pakankamai tiksliai.

Žadama, kad kaina išliks panaši, apie 14 eurų Kinijoje, o vietiniai kinų perpardavinėtojai tikėtina, kad už apyrankę prašys apie 20-30 eurų. Kaip žinia, siuntiniai į Lietuvą iki 24 eurų neapmokestinami PVM, taigi kaina iki 24 nėra tokia bloga. Kitu atveju apyrankė brangs daugiau nei tris kartus lyginant su originalia kaina tėvynėje.

Ar verta atsinaujinti? Išbandęs „Samsung“ pulso matuoklius supratau, kad tai visgi ne itin reikalinga funkcija, kurią pagal paskirtį naudos ne tiek ir daug žmonių. Panašu, kad kelis kartus mokėti už naują versiją nėra prasmės.