IPS technologijos „Nexus 5X“ ekranas bus 5,2 colių įstrižainės, „Full HD“ (1920 x 1080 taškų) raiškos, taškų tankis jame bus 423ppi. Ekrane esanti technologija „in-CellTouch“ leis greičiau reaguoti į prisilietimo komandas, suteiks didesnio ryškumo, užtikrins, kad vaizdas būtų aiškiai matomas net ir lauke, veikiamas saulės šviesos. Dėl „Qualcomm Snapdragon 808“ procesoriaus „Nexus 5X“ pralenks savo pirmtakus sparčiu ir sklandžiu veikimu. Naujoji „Type-C USB“ jungtis leis per 10 min. 2700mAh talpos nekeičiamą telefono akumuliatorių įkrauti tiek, kiek energijos užtektų beveik keturioms valandoms.

„Nexus 5X“ bus su 12,3 MP galine ir 5 MP priekine kamera. 1,55 µm vaizdo jutiklis galinėje kameroje ir 1,4 µm vaizdo jutiklis priekinėje kameroje padės tiksliai išskirti detales nuotraukose, padarys jas ryškesnes net ir prasto apšvietimo sąlygomis. Be to, telefonu bus galima filmuoti vaizdo įrašus 4K raiška.

„Nexus 5“ bus saugesnis dėl nugarėlėje įmontuoto pirštų atspaudų skaitytuvo „Nexus Imprint“. Paėmus telefoną į ranką ir spustelėjus jutiklį, jis atpažins savininką pagal piršto atspaudą ir atrakins telefoną.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)