„Didžiuojuosi galėdamas prisijungti prie „Microsoft“ komandos, kuri šalies rinkoje žinoma dėl savo inovatyvių idėjų bei dinamiško požiūrio į verslą. Kartu ieškosime naujų galimybių, prisidėsiančių prie dar didesnės kiekvieno mūsų kliento Lietuvoje sėkmės“, – sako A. Kavaliauskas.

Kristijonas Kaikaris, kuris pastaruosius trejus metus vadovavo „Microsoft Lietuva“, karjerą tęs bendrovės biure Kazachstane. Čia jis vadovaus vietos didžiųjų verslo ir viešojo sektoriaus klientų grupei.

„Man labai smagu, kad gavau galimybę prisijungti prie „Microsoft“ komandos Kazachstane, turinčios vieną didžiausių augimo potencialų visoje organizacijoje. Nuo šiol galėsiu padėti ambicingoms vietoms organizacijoms ir gyventojams pasiekti daugiau. Tai naujas lapas tiek mano karjeroje, tiek asmeniniame gyvenime, kurį verčiu kartu su savo šeima“, – sako K. Kaikaris.

„Microsoft“ vadovas Baltijos šalims Rainas Laane pastebėjo, jog dirbdamas Lietuvoje K. Kaikaris kartu su komanda vietos bendrovės pajamas padidino beveik trečdaliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)