Parodoje „Retail Asia Expo“ Korėjos gamintojas pristatė naujus OLED ekranus. Svarbiausia naujiena tapo skaidrus „Full HD“ raiškos 55 colių televizorius. Aparatas, kurio skaidrumas yra 45 proc., aprėpia 100 proc. NTSC standarto spalvų gamos. Šis rodiklis yra daug geresnis už esamus LCD gaminius, kurie paprastai užtikrina tik 10 proc. skaidrumą ir 70 proc. spalvų gamos.

Skaidrūs ekranai taip pat buvo pritaikyti tam, kad pardavėjai galėtų pirkėjams pademonstruoti kaip atrodys skirtingi automobilių variantai su įvairiais priedais ir be jų. Šį sprendimą gamintojas pavadino „Automobile Real Sense Solution“.

Parodoje „Samsung“ taip pat pademonstravo skaidrų ekraną „Magic Mirror“, kuris gali būti naudojamas papuošalų parduotuvėse. Gamintojas siūlo tokiu būdu siūlo matuotis papuošalus, o ne iš tikrųjų juos užsisegti. Idėjos įgyvendinimui korėjiečiai panaudojo „Intel RealSense 3D“ technologiją.

"Samsung" veidrodinis ekranas
Be to korėjiečiai parodė ir veidrodinį televizorių. Jis taip yra 55 colių įstrižainės, su „Full HD“ raiška. 75 proc. atspindėjimo lygis (konkurentų – mažiau nei 50 proc.) beveik neturi įtakos vaizdui – jo kontrastas yra 100000:1, o atsako trukmė mažesnė už 1 ms.