„Visus metus akylai stebime, kas vyksta Lietuvoje ir užsienyje, kokiomis temomis domisi inovacijoms neabejinga bendruomenė ar kas sulaukia didžiausia dėmesio progreso pasaulyje. Tad ir „Login“ nuolat keičiasi – plečiame temų ir pranešėjų sąrašą, kad kuo daugiau specialistų iš nišinių domėjimosi sričių gautų visą pluoštą žinių. Visgi, nors konferencija kasmet auga, vienam žmogui ji nepadidėja, per dvi dienas įmanoma išklausyti iki 20-ies pranešimų“, – sako „Login“ vadovė Ieva Dirvonskaitė bei rekomenduoja iš anksto susidėlioti aiškią programą, norint, kad dvi dienos būtų produktyvios, kupinos idėjų, pažinčių ir įkvėpimo.

Gegužės 7 d., konferenciją atidarys ir pirmasis pranešimą skaitys „Omnitel“ vadovas Danas Strömbergas. Damienas Vielas, „Google“ ir „Youtube“ prekių ženklų regione vadovas, pasakos apie video filmukų galią „Youtube“ ir „Google“, Įspūdinga savo sėkmės istorija dalinsis milijoninę auditoriją turinčio tinklaraščio „Bored Panda“ įkūrėjas Tomas Banišauskas. Apie kultūrinius skirtumus, žmogiškuosius išteklius ir talentingų darbuotojų paiešką pasakos „Omada A/S“ žmogiškųjų operacijų vadovas Nicolas Blieras ir „Master Class Lietuva“ partnerė Laura Duksaitė. Futurologas ir inovacijų guru Vito di Bari su verslo atstovais dalinsis savo įžvalgomis apie tai, kaip pramonės renesansas, kurį lėmė kasdienio naudojimo daiktų tapimas išmaniaisiais, plėtosis toliau ir keis verslo žaidimo taisykles. Apie 325 tūkst. dolerių vertės mėsainio , užauginto mėgintuvėlyje, sėkmę pasakos Mastrichto universiteto fiziologijos profesorius Markas Postas, o Vilniaus meras Remigijus Šimašius kalbės apie kovą dėl rinkėjų „Facebook“ tinkle, pergales ir „šūvius“ pro šalį.

Antrąją konferencijos dieną inovacijų pasekėjams tuščiai leisti laiko taip pat neteks: Mihai Risca, „Intel“ inžinierius, pristatys techninės ir programinės įrangos derinį, kuris įgalina žmogaus ir kompiuterio sąveiką kompiuteryje, kai į pagalbą pasitelkiami gestai, veido ir kalbos atpažinimas bei 3D skenavimas. Andrius Šemeškevičius, „Teo“ technologijų ir IT vadovas, pristatys pranešimą apie technologijų (ne)saugumą, o „Google“ naujų verslų vystymo vadovas Omidas Scheybanias kalbės gyvenimo būdą ir darbą „Google“. Maisto mėgėjai ir gurmanai galės pasiklausyti kandžiojo Andriaus Užkalnio, o Monika Šalčiūtė pagaliau atskleis populiarumo „Facebook“ socialiniame tinkle paslaptį: ar tai buvo planuota rinkodaros strategija ar savaiminis reiškinys?

Progreso konferencijoje taip pat lauks išskirtinai tik įmonių ir IT vadovams skirtas specialus renginys „Teo Business Summit @ Login“, VšĮ „Versli Lietuva“ organizuojama startuolių mugė „Login Startup Fair“ ir žaidimų šventovė „Login Game Fest“, prie kurios įgyvendinimo prisideda UAB „Nordcurrent group“. Be abejonės, konferencijos paskutiniu akordu taps Lietuvos interneto apdovanojimų finalinis renginys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)