„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad atidarydami naująją „Samsung“ parduotuvę, pradėjome prekybą „Galaxy S6“ ir „Galaxy S6 edge“ – flagmanais, kurie jau sulaukė didelio tarptautinio pripažinimo dėl išskirtinio dizaino, aukštos kokybės kameros, atnaujinto piršto atspaudų skaitytuvo ir patogios vartotojo sąsajos“, - renginio metu sakė „Samsung Electronics Baltics“ prezidentas Taehwanas Hwangas.

Naujos koncepcijos parduotuvėje vartotojai ras platų „Samsung“ mobiliųjų ir dėvimųjų įrenginių bei jiems skirtų aksesuarų spektrą vienoje vietoje – įvairių spalvų „premium“ klasės įrenginius ir jų įdėklus, pakrovėjus, adapterius, ausines bei kitus reikalingus priedus. Taip pat galimybę išbandyti įdomius muzikinius sprendimus ir sportui skirtus įrenginius „Gear S“ ir „Gear Circle“, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

Parduotuvėje dirba pagal „Samsung“ standartus specialiai apmokyta profesionalų komanda, galinti vietoje atsakyti į iškilusius klausimus, pateikti sprendimus ir reikiamą informaciją apie produktus.

Be to, „Samsung“ parduotuvėje vartotojams teikiamos ir specializuotos paslaugos. Naujojo 1 valandos serviso dėka visų garantiją turinčių „Samsung“ išmaniųjų telefonų naudotojai gali nemokamai sutvarkyti savo įrenginį vos per šešiasdešimt minučių, individualiai įvertinant kiekvieną atvejį. 1 valandos servisas taip pat yra prieinamas balandžio 14d. Vilniaus „Akropolyje” duris atvėrusioje „Quick Repair Shop“, kurioje vartotojai taip pat gali pasikrauti savo įrenginį, atnaujinti programinę įrangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)