Taip pat duomenys nebus skaičiuojami naudojantis ir kai kurių kitų Lietuvos žinių portalų programėlėmis.

„Pirmieji Lietuvoje pristatėme neribotus pokalbius, žinutes ir duomenis. Pernai rudenį suteikėme klientams galimybę neskaičiuoti duomenų „Facebook“ tinkle, o šiandien atliepiame dar vieną svarbų poreikį – neskaičiuojant duomenų naršyti populiariausiuose šalies žiniasklaidos portaluose“, – sako Pranas Kuisys, „Bitė Lietuva“ rinkodaros direktorius.

Pasak jo, pernai gruodį „Bitės“ atlikta apklausa parodė, kad 75 proc. išmaniųjų telefonų savininkų, naudojančių juose internetą, mėgsta naršyti naujienų portaluose. Absoliuti dauguma apklaustųjų patvirtino, kad tai daryti nemokamai būtų didelis privalumas.

„Mūsų portalo turinio vartojimas mobiliuosiuose įrenginiuose didėja itin sparčiai ir šioje srityje matome daug naujų augimo galimybių – dar šiais metais esame numatę strateginių sprendimų šioms galimybėms realizuoti. Vertiname partnerystę su „Bite“ – tai yra vienas iš numatytų skaitomumo mobiliuosiuose įrenginiuose skatinimo žingsnių“, – sakė DELFI vadovas Vytautas Benokraitis.

Neskaičiuoti duomenų naujienų portaluose galės visi planų „Vertingas“, „Stiprus“ ir „Numeris 1” vartotojai. Naujiems klientams, pasirenkantiems šiuos planus, paslauga bus aktyvuojama automatiškai, o esami klientai gali užsisakyti paslaugą pasirinkę minėtus planus „Bitės“ salonuose arba paskambinę į Klientų aptarnavimo centrą. Mobiliojo interneto duomenys bus neskaičiuojami, kai vartotojai prisijungs prie portalų turinio per mobiliąsias programėles. Išeinant iš šių portalų ar siekiant atidaryti turinį už portalų ribų, vartotojai bus informuojami, kad duomenys bus apmokestinti.

P. Kuisys sakė, kad tokį žingsnį žengti paskatino itin didelis pasiūlymo nemokamai naršyti „Facebook“ populiarumas. Šia galimybe jau pasinaudojo per 128 tūkst. išankstinio mokėjimo ir abonentines sutartis turinčių „Bitės“ klientų, o jų sunaudojamas duomenų kiekis „Facebook“ socialiniame tinkle išaugo dešimtis kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)