Puslapio „Techmaniacs“ teigimu, naujas LG flagmanas bus su naujausiu „Qualcomm“ procesoriumi „Snapdragon 810“ su aštuoniais branduoliais ir 64 bitų instrukcijų palaikymu, 3 GB arba 4 GB darbinės atminties.

Taip pat pranešama apie „Quad HD“ raiškos (2560 x 1440) ekraną, kurio įstrižainė kol kas nežinoma, 16 MP pagrindinę kamerą su „Quad HD“ raiškos filmavimo galimybe. Operacinės sistemos pagrindą sudarys 64 bitų operacinė sistema „Android 5.0 Lollipop“.

Kalbant apie 8 branduolių procesorių „Qualcomm Snapdragon 810“, jo masinė gamyba jau prasidėjo, rašo puslapis „DigiTimes“.

Tiesa, šaltiniai aktyviai kalba apie tai, kad procesorius kenčia nuo perkaitimo problemos. Antra vertus, šis aspektas jaudina mažiau, nei „Qualcomm“ pateikiamos bazinės programinės įrangos „nebrandumas“.

Pažymima, kad LG ir „Xiaomi“ tapo pirmosiomis bendrovėmis, kurios anksčiausiai pradėjo domėtis „Snapdragon 810“ panaudojimu savo išmaniuosiuose telefonuose: šie turėtų pasirodyti iki kovo mėnesio pabaigos. Pirmaisiais modeliais turėtų tapti „LG G Flex 2“ ir „Xiaomi Mi Note Pro“.