„G Flex2“ yra pirmasis oficialiai pristatytas telefonas su „Qualcomm Snapdragon 810“ 64-bit aštuonių branduolių procesoriumi – tai greičiausias šiuo metu procesorius, skirtas įrenginiams su „Android 5.0“ operacine sistema. 5,5 colių P-OLED ekranas atkuria vaizdą 1080p (Full HD) raiška, o 700 mm lenkimo spindulys išplečia jo matymo kampą.

Lenkimo spindulys „G Flex2“ telefone vyrauja nuo 400 iki 700 mm. Dinamiškai lenktas korpusas suteikia modernią, ergonomišką išvaizdą Dėl lenkto korpuso telefono mikrofonas kalbant yra arčiau burnos, todėl geriau perduoda garsą, lyginant su tradiciniais telefonais, kurie praleidžia daugiau aplinkos triukšmo.

Dėl 650 mm spinduliu išlenktos galinės dalies, telefono forma tampa patogi jį laikyti rankoje ar kišenėje. Be to, gamintojo teigimu, dėl specifinio pačių sukurto cheminio apdorojimo proceso, korpusas yra 20 proc. tvirtesnis, lyginant su tradiciniais išmaniaisiais telefonais. „Self Healing“ galinis dangtelis geba pats greitai išlyginti nuo kasdienio naudojimo atsirandančius įbrėžimus. Tokių įbrėžimų „užgydymas“ trunka nuo trijų minučių iki dešimties sekundžių, priklausomai nuo aplinkos temperatūros.

„G Flex2“ įrenginyje sumontuota itin sparčiai vaizdą fokusuojanti kamera su „Laser Auto Focus“ sistema, pirmą kartą pritaikyta flagmane „G3“. Kameroje pritaikyta vaizdo stabilizavimo OIS+ technologija ir dviguba LED blykstė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)